2012. szeptember 22., szombat

Álmos Király Akadémia: Kubínyi Tamás a 143. Hétvezér Estén

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Kubínyi Tamás: Álmos hét könyve II - Rítus

Az augusztusi, telt házas előadás után ismét Kubínyi Tamás, író, tv szerkesztő lesz Hétvezér Est 143. előadója 2012. szeptember 25-én, a Királykúton.

Az Álmos Király Akadémia népszerű előadója ez alkalommal a rítusokról beszél, történelmi távlatból szemlélve kialakulásukat és szerepüket a magyarság történelmében.

A világ rendjét évezredek óta nagy csillagászati fordulópontok határozzák meg, ehhez igazították a természeti ünnepeket, mert az emberek érezték összetartozásukat a Világmindenséggel.
Mai deszakralizált világunkban az ember nem kötődik az ünnepekhez, mert programozói engedelmes rabszolgának nevelik, és ebbe nem tartozik bele a kozmikus tudás. A rend helyreállítását magunkon kell kezdenünk, reggel, délben és este megtalálni az alkalmat a hálaadásra, ételeink megáldására, hogy mindaz, ami rossz és kártékony, esetleg veszélyes hulladéknak számító élelmiszer, még ilyen romlott formában is a javunkat szolgálja, és ne okozzon testi-lelki betegséget.

Kubínyi Tamás előadását ezúttal is mindenkinek ajánljuk, aki szeretné az igaz, magyar történelmet megismerni és ennek szellemiségéből meríteni az előttünk álló nagy feladatokhoz.


Az előadás helye: Királykút, Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.
Az előadás ideje: 2012. szeptember 25. (kedd) 19.00-21:00 óra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése