2013. január 24., csütörtök

Az képviselje a gazdákat, aki elfogadja természetes döntéseit!

Sajnálatos sértődöttség 
Érthető a parlamenten belül? És kívül?!

Gond, ha egy tisztességes gazda eldönti, hogy ki az, aki képviseli? Azzal a gazdával nem lehet együttműködni, aki azt, hogy ki szól a nevében, előre megüzeni, s ehhez tartja magát, eszerint is cselekszik?

Itt az a bizonyos részlet, ami az Élőlánc Magyarországért Mozgalom (pontosabban: parlamenten kívüli ökopárt) honlapjáról hiányzik. 8 és fél perc az egy órás tüntetésből, ami Kajászóról és Gazdatanácsokról szólt!

Kitől és mitől is vette el Kajászó hangja az időt? Miért és mitől is kell itt valakiknek elhatárolódni? Kajászó Gazdatanácsa nem sértődősködik. Nem határolódik el senkitől, aki a törvényesség helyreállításában segíti nemcsak Kajászót, a vidéket is! Nem támogatni a gazdatanácsok megalakulását a fenti 8 és fél perc miatt? Mire véljük ezt? Kinek az érdeke?

Gazdatársak!
Mit kell itt és most tenni? Gazdatanácsokat kell alapítani vagy beszélni, beszélni, beszélni, órákig beszélni, beszélni, beszélni csak?
 
GAZDATANÁCSOKAT KELL ALAPÍTANI! NEM KÉSŐBB, MOST!
PÁRTMENTES 
ORSZÁGOS GAZDASZÖVETSÉGET KELL ALAPÍTANI,
MELYNEK MINDEN JOGOSÍTVÁNYA A TELEPÜLÉSI GAZDATANÁCSOKAT ILLETI:
2013. FEBRUÁR 2-ÁN KAJÁSZÓN!

Forradalom MOST - Gazdatanácsok Szövetsége


Ahhoz, hogy egy pártot, egy Gazdatanács el tudjon fogadni, annak a pártnak és képviselőjének nagyon nagy együttműködési készséget kell felmutatni. Nem fordítva!

Kajászó Gazdatanácsa

Továbbította: Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Vonatkozó régebbi bejegyzésünk: Elegem van ...! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése