2013. január 17., csütörtök

Dr. Léh Tibor és Kiss Endre József ad elő szombaton a Szent László Magyarságtudományi Akadémián

Az év 3. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezte Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói: Friedrich Klára A székely-magyar rovásírás története és elsajátítása, címmel tartott kedden, míg szombaton 15:00 órától Dr. Léh Tibor jogász Etnikai nemzet és alkotmányos nemzet címmel tart előadást, majd Kiss Endre József Petőfi Sándor haláláról beszél. Az előadások a világháló segítségével a világ bármely pontján élőben követhetőek.

15 óra Bartók-terem ― Szt.László-MTA ― Jövő a Szent Korona jegyében  A Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagainak feldolgozása 
I. rész 15-17 óra között – A magyar nemzet új meghatározásaEtnikai nemzet és alkotmányos nemzet címmel Dr. Léh Tibor jogász tart előadást, majd Dr. Drábik Jánossal, a Szt.László-MTA elnökével és Bottyán Zoltán ügyvezető elnökkel folytat beszélgetést a témáról.
II. rész 17-19 óra között „Hamvaidnak elhozása végett…” Petőfi Sándor haláláról szóló konferencia tükrében – Kiss Endre József könyvtáros-művelődéstörténész előadása, majd beszélgetése hallgatható, amelyet Dr. Boór Ferenc egyetemi oktató és Fuksz Sándor, az MVSZ Petőfi Bizottságának koordinátora moderál.
 
A helyszínen megvásárolható a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel, 2000 forintért vehetnek meg.

Az év elején az iWowwe cég teljesen új videokonferencia-termet léptetett működésbe. A belépés jelszó nélkül történik, ide kattintva.
A helyszínen megvásárolható lesz a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel, 2000 forintért vehetnek meg. 

MVSZ Sajtószolgálat
7712/130115

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése