2013. január 22., kedd

Zétényi Zsolt is előad a Szent László-MTA 2013. január 21-26. heti programján

Az év 4. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói: Ludwig Rezső A Szent Korona a magyarság életében, jelképrendszerének kialakulása, Dr. Drábik János Sex és az új világrend – Dr. Day előadása Pittsburgh-ben (1967) címmel tart előadást, majd Dr. Zétényi Zsolt Magyarország történeti alkotmányáról és Matyasovszky Gábor A közösségépítés jelentősége a nemzetegyesítésben címmel tart előadást. Az előadások a világháló segítségével a világ bármely pontján élőben követhetőek.  

17 óra –  Bartók-terem – Herman Ottó TársaságSzt.László-MTA – A Szent Korona a magyarság életében, jelképrendszerének kialakulása. Filmvetítéses előadás. Előadó: Ludwig Rezső kutató, aranyműves

18 óra –  Bartók-terem – Szt.László-MTA – Új Honfoglalás – Sex és az új világrend – Dr. Day előadása Pittsburgh-ben (1967)  X/VII. rész
Előadó: Dr. Drábik János jogász, újságíró, a Szt.László-MTA elnöke

15 óra – Bartók-terem – Szt.László-MTA – Jövő a Szent Korona jegyében   A Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagainak feldolgozása  
I.   rész 15-17 óra között A magyar nemzet új meghatározásaMagyarország történeti alkotmánya címmel Dr. Zétényi Zsolt jogász tart előadást, majd Dr. Drábik Jánossal, a Szt.László-MTA elnökével és Bottyán Zoltán ügyvezető elnökkel folytat beszélgetést a témáról.
II.  rész 17.00-19.00 óra között A közösségépítés jelentősége a nemzetegyesítésben címmel Matyasovszky Gábor közösségszervező, TAHSZ (Kőbánya) előadása, majd beszélgetése hallgatható, amelyet Dr. Boór Ferenc egyetemi oktató és Fetzer János moderál.
Az év elején az iWowwe cég teljesen új videokonferencia-termet léptetett működésbe. A belépés jelszó nélkül történik, ide kattintva.  

A helyszínen megvásárolható a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel, 2000 forintért vehetnek meg.

MVSZ Sajtószolgálat
7715/130121

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése