2015. február 18., szerda

A MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG NYÍLT LEVELE A PARLAMENTI HÖLGYEKHEZ ÉS URAKHOZ

GONDOLATOK A PARLAMENT ELNÖKÉHEZ ÉS AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐKHÖZ

MÉLYEN TISZTELT ÉRINTETTEK!

Nem hagyhatom szó nélkül a tegnapi (2015. 02. 16) „nyújtózkodásukat”, amikor Tóbiás József egy MSZP-s indítványozására, majd a parlament elnökének felkérésére, egyperces néma felállással emlékeztek meg arról a rasszista főrabbiról, aki tisztátalan szájából a legordenárébb módon köpte szembe az egész magyar népet.

http://www.atv.hu/videok/video-20150216-felalltak-csak-novak-maradt-ulve-a-jobbikbol 

Itt élt közöttünk, ette a kenyerünket, zsebre vágta a különféle kitüntetések, címek, juttatások és elismerések sorozatát, Budapest tiszteletbeli polgárságát (mint pl.: Haynau vagy Sztalin), de volt arca (illetve p...ja) azt nyilatkozni a parlamentben 2000. március 3-án hogy: 

ÖNÖK MAGYAROK, KELET EURÓPA SZÉGYENE. EGÉSZ ÉLETEMET ARRA FOGOM SZENTELNI NÉPEMMEL EGYÜTT, HOGY ÖNÖKNEK OTT ÁRTSAK, AHOL TUDOK." 

Ennek ellenére megtűrték hazánkban, senki nem vágta szájon, vagy nem koppantott a fejére (hogy térjen már észre), Ö meg nem követte Landeszmann rabbi társát, de nyilván eleget tett ígéretének, ott ártott nekünk, ahol csak tudott! És hirdette az antiszemitizmus terjedését, habzsolva az antiszemiták által létrehozott javakat. 

Mint a parlament és Schweitzer által megsértett magyar állampolgár, (talán a példátlan helyzet által sugallt eretnek módon) vállalkozom arra, hogy egy nekrológ szerű iromány erejéig tiltakozzak a rasszista, cionista, hazug és népámító uborkafára felkapaszkodott vezérürü-féleség ellen, azt is figyelembe véve, hogy elhunytról vagy jót, vagy semmit vagy csak az igazat! Nem elhallgatva, hogy a parlamentben tegnap felállt országgyűlési képviselők is a főrabbi által említett „Kelet Európa szégyene” kategóriájába lettek besorolva (Novák úr kivételével), kicsit meg is erősítették ezt a pozíciójukat, de bízom abban, hogy csupán „beugrottak” a váratlan szituációt teremtő MSZP-s elnöknek és a tébláboló Kövér úrnak. 

FELÁLLTAK: CSAK NOVÁK MARADT ÜLVE A JOBBIKBÓL 

Egyperces néma felállásra szólította fel az országgyűlést Tóbiás József Schweitzer József főrabbi emlékére. A kegyeleti gesztusból komoly purparlé kerekedett. A szocialisták elnöke ugyanis ezt már a rendelkezésére álló időkereten túl tette. Kövér László szerint ilyen formabontó akcióra az elmúlt 25 évben nem volt példa. A házelnök ugyanakkor megkérte a képviselőket, hogy tisztelegjenek Schweitzer József emléke előtt: ennek a Jobbik képviselői is eleget tettek – Novák előd kivételével, (aki a közvetítés szerint ülve maradt) Kövér László arra szólította fel Tóbiás Józsefet, hogy ilyen helyzetet ne teremtsen még egyszer.

Melléklet: Az antiszemitázás pajzsa mögül „hetvenkedő” anti-magyarok „köpetei”.

KORNIS MIHÁLY (BESZÉLŐ, 1993. DECEMBER 21).: "Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket." 
REGÖS PÉTER (2002-BEN ÍRT LEVELE LIPTÁK BÉLÁHOZ): "Én bátran kimondom - mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban - hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni." 
BAJTAI ZOLTÁN (NYILATKOZTA A TILOS RÁDIÓBAN 2003-BAN): "Kiirtanám az összes keresztényt!" 
GLATZ FERENC (VÉLEMÉNYE A MAGYARSÁGRÓ): "A magyar embernek évszázadnyi időbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást és leszokott arról, hogy gyönyörűségét lelje az asszonyok és gyermekek lemészárlásában." 
LANDESZMANN GYÖRGY RABBI (NYILATKOZATA 1993-BAn): "Ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bő gatya és a fütyülős barack". 
TOM LANTOS USA SZENÁTOR (VÉLEMÉNYE) : "Mindenki antiszemita, és mindenki Izraelnek az ellensége, aki Izraelnek a politikáját és a cionista politikát nem támogatja. 
ESTERHÁZY PÉTER, KOSSUTH DÍJAS KÖLTŐNK nyilatkozatai: 
- A magyar géniusznak két archetípusa van: a Bartók és a Puskás. A Bartók sovány, a Puskás kövér.
- A magyarod élete lokális, szerelme globális. Mit akar ezekkel a magyarokkal? Was für ein magyar?
- A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk.
- Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése és Trianon után túrónak használhatjuk...
- A magyar emlős. Egy magyar nem csinál nyarat.
- A magyar a sötét, ahová Európa ugrik.
- A magyar: az új nincs. Az új semmi. Az árnyék.
- Ki tartson magyart? Kezdő magyarbarát inkább kan-magyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart.
- Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre!
- A sárgamagyar... a tágasság érzetét kelti. A narancsmagyar....mámoros. A vörösmagyar....meleg. A jómagyarember.... az már a járásáról megismerszik. Mint komor bikáé. Levegőt minden magyar igényel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos.
- A magyar a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.
- Olcsó magyarnak híg a leve! (Minden mondatra vonatkozó: Sic!)
 

BOZÓKI ANDRÁS POLITOLÓGUS: Ahol szólásszabadság van, mindenkinek jogában áll kifejtenie, ha nem szereti a magyarokat. 
SPIRÓ GYÖRGY KOSSUTH DÍJAS ÍRÓ (VERSTÖREDÉKE): "Jönnek a dúlt-keblű mélymagyarok megint, fűzfapoéták, fűzfarajongók, jönnek a szarból," 
HORN GÁBOR (SZÜLETÉSÉNEK REJTÉLYEI): "Szüleimet a nyilasok kivitték a Duna partra 1944-ben" - nyilatkozta H. G. a TV nyilvánossága előtt. H. G. születésének dátuma: 1955. november 25-én! (Spermabankból született hazug). 
HAJÓS ANDRÁS (Otromba vigyorgással kísért Petőfi vers kigúnyolása, a Heti – Hetesben). 

Közreadta: Prof. Dr. Bokor Imre, MJB elnök
és a Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése