2015. február 13., péntek

Hajdú-Bihar farkasa Mónus József íjász

A hajdúnánási Mónus Józsefet nagy fölénnyel választották a Hajdú-bihari Napló és a Hajdú Online olvasói a megye tavalyi legjobb sportolójává. A minden idők leghosszabb lövését magáénak tudó magyar klasszis 2014-ben nyolc nemzetközi versenyen vett részt, és „mindenhol mindenkit” legyőzött. Nyert két világbajnoki címet és lőtt hat világcsúcsot…

A Magyarok Világszövetsége gratulál Mónus Józsefnek ahhoz, ahogyan sportolóként, emberként és magyarként él és teljesít!

Szövegközi kép 1

Kedves Barátaim!!
Nagy tisztelettel megköszönöm azoknak az embereknek a fáradozását, akik hozzásegítettek, hogy közönségszavazatok alapján "2014 Hajdú-Bihar megye legnépszerűbb sportolója" cím birtokosa lehettem! Hála Nektek, hiszen szinte 10x több szavazattal a 2. helyezett előtt!
Az is nagy örömre ad okot, hogy a népszerűségi szavazás messze túlmutatott a Hajdúság határain. Minden szavazóm hite engem természetesen hálára kötelez!
2014-ben harcoltam Olaszországban, Törökországban, Kínában, Mongóliában, megint Törökországban, Magyarországon, Dél-Koreában és Amerikában. Ismét mindenhol mindenkit legyőztem. Ezekhez a győzelmekhez viszont rátok , hitetekre - tudatotokra, reményeitekre mindig nagy szükségem van!
2014-ben 2 világbajnoki címet, 6 világrekordot és egy olasz rekordot lőttem.
Most, 2015-ben legalább 5 világversenyt látok magam előtt, azaz egyre fogy az időm a felkészüléseket illetően.
Ebben a munkában viszont a jelen szavazás okán megnyilvánult emberek szeretete további erőt biztosít számomra!
Amikor ott állok egy-egy ázsiai vagy azon túli világversenyen, az utolsó nyílvesszőm kilövése előtt, amikor már nagyon fogytán vannak tartalékaim, akkor úgy szoktam erőt venni fáradságomon , hogy ránézek a Magyar zászlóra és megpróbálom felidézni magam előtt azoknak az embereknek az arcát, szavait és gondolatait , akik a győzelem reményében útra bocsátottak.
Ma ennek a szavazásnak az eredménye egy ilyen útrabocsátó képet jelent számomra, ami legközelebbi versenyeimen erőt, nagyon sok erőt fog adni!
Ebben az évben túllövök a 907 méteres álomhatáron, értetek is, hogy ismét a győztes jogán megmutathassam a világnak országom és városom zászlaját!
Mától megint több ezer okom van, hogy ismét messzebb lőjek, mindenkinél a világon!
Köszönöm!
Barátsággal a Farkas!

MVSZ Sajtószolgálat
8516/150206


„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

További vonatkozó bejegyzéseink: 
Mónus József: Harcoljatok magyarok!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése