2015. február 23., hétfő

A Trianon Társaság elnöke: Drábik János

Drábik János a Trianon Társaság új elnöke

Tisztújító közgyűlést tartott szombaton Budapesten a Trianon Társaság. Az újonnan megválasztott elnök Drábik János neves közíró, aki egyben a Magyarok Világszövetsége Stratégiai Bizottságának is a vezetője. A közgyűlés négy alelnököt választott: ifj. Hegedűs Loránt, Kele Sándor, Piszter Péter és Tóth András személyében. Az újonnan megválasztott tisztikart meghívott vendégként köszöntötte a Magyarok Világszövetségének elnöke  Patrubány Miklós, és Trianon 95. évfordulóján közös Versailles-i fellépésre hívta az egyesületet.

MVSZ Sajtószolgálat
8538/150221


„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.
Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése