2015. február 13., péntek

Borza Zoltán az egészséges táplálkozásról ad elő a 258. Hétvezér Estén

Ha kedd, akkor Hétvezér Est...

Borza Zoltán: Kulcs az enzimtáplálkozás 

A 258. Hétvezér Est vendége: Borza Zoltán természetgyógyász, aki saját magán kísérletezte ki a számára legjobb táplálkozást. Vékony, szikár, de energikus ember Borza Zoltán. A hatvan év feletti  fitoterapetua, természetgyógyász az enzimtáplálkozásra esküszik. Állítja, labor eredményei bizonyítják, mióta erre tért át éveket fiatalodott biológiai értelemben. Dr. Edward Howell amerikai kutató orvossal együtt vallja: a szervezet enzimkészletének elhasználódása vezet az öregedéshez és végül a halálhoz. Márpedig ő sokáig szeretne egészségesen élni.

„Enzimjeinkkel bűnösen nem törődünk, pedig ezek a legértékesebb javaink, s örülnünk kellene a külső enzimek segítségének. Ha csak örökölt enzimjeinkre támaszkodunk, elfogynak, mint az örökölt pénz, ha nem keresünk hozzá magunk is.” írja Dr. Edward Howell.

„Az enzimek éltetnek bennünket ” vallja Borza Zoltán is. Miért fontosak az enzimek, mi az az RO-víz, miért fontos az adalékmentes egészséges só, miért fontos az enzim gazdag táplálkozás? Sok ilyen jellegű kérdés megválaszolása mellett, az egészséges táplálkozást kínáló receptjeiről is beszélni fog Borza Zoltán ezen az estén, aki maga is foglalkozik biotermesztéssel és tagja a Biokultúra Egyesületnek is.


Az előadás ideje: 2015.február 17. kedd 18 óra
Az előadás helye: Székesfehérvár, MissTee Teabolt, Ady Endre. u. 32. I. em.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése