2013. március 4., hétfő

Hétvezér Est kivételesen új helyszínen, de még mindig a Felsővárosban

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Prof. Dr. Dávid Tamás: "CoD™ Orthomolekuláris Rák-Terápia Rendszer®, klinikai orvoslás & holisztikus eljárások, a jövő útja!”

Prof. Dr. Dávid Tamás, nemzetközileg elismert rákkutató lesz ismét a Fejér Szövetség Hétvezér Esték sorozatának 163. előadója.

Neve azzal vált ismertté, hogy 25 éves kutatás során egy olyan rákterápiás rendszert hozott létre, amely most a világ hét leghatásosabb, nem mérgező rákterápiái közé tartozik.

Ezzel, sok esetben, még a reménytelennek tűnő betegeknek is segíteni tudott, nemcsak Magyarországon, hanem világszerte. Gyógyító rendszerének alapja a gyógynövényekből készített „CoD” tea, amelyet egy dél-amerikai indián sámán segítségével ismert meg. A tea jó élettani hatása már bizonyított, és 11 daganatos típusnál hozott gyógyulást.

Bár Magyarországon született, ahol ünnepelt sportolóként élt (többszörös magyar judo-bajnok, 1962-ben Európa-bajnok) és summa cum laude kitüntetéssel végezte az állatorvosi egyetemet, politikai helyzet mégis külföldre kényszerítette. Évtizedekig osztrák kutatási csoportokban dolgozott, míg végül visszatért Magyarországra, és 1995-ben, Budapesten megalapította a „CoD™ Rák Információs Központ”-ot, amelyet további európai és más városok követtek.

Munkájának elismeréseként több tucat kitüntetésben részesült, köztük 1994-ben az Osztrák Becsületrend keresztjét kapta meg, 2003-ban pedig Nemzetközi Békedíjjal tüntették ki, amelyet korábban olyan világnagyságoknak ítéltek oda, mint Mahatna Gandhi, J. Carreras, v. Placido Domingó.

A laudációban ezeket a sorokat olvashatjuk:
„A BÉKE DÍJ azt az elhívatott munkát szimbolizálja, melynek célja az emberiség jobb körülményeinek, a békének, a szeretetnek, a tiszteletnek a fejlesztése, erősítése. Az ön tudása és áldozatos munkája a rákos betegekért világszerte elismert, ezzel is öregbítve Ausztria, Magyarország és Kína hírnevét a nagyvilágban.”

Számára azonban az ér a legtöbbet, hogy az embereknek segíthet. Terápiájának eredményeként 15 év alatt, több mint 9 ezer magyar gyógyult ki a rákból. Amellett, hogy könyveket ad ki a rák elleni harcról, tv-és rádió-adásokban szerepel, előadásokat tart, ahol emberek százai hallgatják. Az egyik könyve utószavában így vall magáról: ”Hinni, szeretni, megérteni, segíteni”.

Prof. Dr. Dávid Tamás ezen az estén azért jön el hozzánk, hogy segítsen Székesfehérváron is, és tovább növekedhessen azoknak a száma, akiket visszahozott az életbe.
 
Az előadás helye: Felsővárosi Közösségi Ház, Havranek u. 27.
Az előadás ideje:
2013. március 5. (kedd) 18.00-20:00 óra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése