2013. március 11., hétfő

Friedrich Klára, Borsos Géza és Horváth István adnak elő a héten a Szent László Akadémián

A Szent László-MTA e heti előadásai

Az év 11. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói: Friedrich Klára A székely-magyar rovásírás története és elsajátítása címmel Borsos Géza  A székely nép helye a magyar nemzet történetében (testében), és Dr. Horváth István Az érelmeszesedés elleni immunizálás címmel tart előadást. Az előadások a világháló segítségével a világ bármely pontján élőben követhetőek.
Március 12., kedd
18 óra —  Bartók-terem ― Szt.László-MTA ― A székely-magyar rovásírás története és elsajátítása. X./V. Előadó: Friedrich Klára rovásírás kutató
15 óra Bartók-terem ― Szt.László-MTA ― Jövő a Szent Korona jegyében
A Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagainak feldolgozása 
I. rész 15-17 óra között – A magyar nemzet új meghatározásaA székely nép helye a magyar nemzet történetében (testében) címmel Borsos Géza, az MVSZ térségi alelnöke tart előadást, majd Dr. Drábik Jánossal, a Szt.László-MTA elnökével folytat beszélgetést a témáról.
II. rész 17-19 óra között Az In vivo ― Demográfiai és orvoskonferencia tükrében – Az érelmeszesedés elleni immunizálás címmel Dr. Horváth István előadása, majd beszélgetése hallgatható, amelyet Dr. Boór Ferenc egyetemi oktató moderál.
A helyszínen megvásárolható a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel, 2000 forintért vehetnek meg.
MVSZ Sajtószolgálat
7801/130311

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése