2013. március 7., csütörtök

Adjon az Isten józan észt - Audiatur et altera pars!

Levelesládánkba érkezett.

Adjon az Isten!
2013. február 27-én 13:35 órakor az alábbi elektronikus levelet küldtem el Dr. Lázár Jánosnak, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárnak:

Szürke Farkas <golicin@gmail.com
Címzett: lazar.janos@me.gov.hu

Dr. Lázár János miniszterelnöksége vezető Államtitkár figyelmébe
Audiatur et altera pars!

Tisztelt Államtitkár Úr!

A leghatározottabban kikérem magamnak, hogy a zsidókkal szemben lassan már majd’ 80 éve mások által elkövetett atrocitásokért hamut szórva a fejemre, holtomiglan a kollektív bűnösség hassa át minden porcikámat. Sem nekem, sem pedig felmenőimnek semmi köze a holokauszthoz.
Hivatalos külkereskedelmi éveimben Európa összes nevezetes koncentrációs táborában jártam nem is egyszer és nem éreztem bűntudatot, mert tudom, hogy a Magyar Nemzet teljesen ártatlan az ügyben!
Önök szervilis módon rendre összetévesztik a magyarság többségét a vészkorszakban regnáló országárulókkal és ezt a korzettet mindenkire – Vitéz Nagybányai Horthy Miklósra és Nemzethez hű munkatársaira is – ráhúzzák, kivétel nélkül. Megfeledkeznek azokról a nyilasokról (is), akik a vörös megszállók és magyar csahosaik hűséges ávósaivá avanzsáltak, akiknek gyermekei ma is zsíros stallumokban feszítenek, vagy háborítatlanul élvezik kiemelt nyugdíjaikat, melyek megkurtítását az MSZP-vel egyetértésben a 2/3 szavazza le rendre a Parlamentben.
Mi az, hogy Önök törvényerőre akarják emelni „az emlékezés parancsá”-t és/vagy „a felejtés tilalmá”-t ??? Én nem fogadok el semmiféle parancsot, csak abban az esetben, ha reguláris hadsereg tagja vagyok és ennek a hadseregnek az egyenruháját viselem. Csak nem akarják bevezetni a gondolatrendőrséget?? Hogyan szokta volt mondani Besenyő M M István (aki van), hogy „normááális” ????
Mivel nézzek én szembe???? Mi közöm volt nekem a holokauszthoz, midőn én 1938-ban születtem??
A szüleimnek????
Édesapám 1917-ben kénytelen volt elhagyni szülőhazáját, Oroszországot egy elmebeteg őrült által kirobbantott kegyetlen puccs következtében, amit a minden időkben kaméleonként viselkedő nemzetvesztő kormányok a „Nagy Októberi Szocialista Forradalom” néven imádtak. Édesanyám lengyel-osztrák származású, akinek annyi köze volt a holokauszthoz, mint Attila nagykirálynak a párizsi kommünhöz.
A fentiek ellenére a Rákosi-féle banda engem osztályidegenként kezelt, mert én voltam a felelős, hogy miért volt Édesapám a cár Preobrazsenszkij Gárdájá-nak testőrkapitánya!! Ennek tetejébe érezzek bűntudatot a holokauszt miatt?
Az Ön előterjesztését személyem elleni provokációnak tekintem, azonban már megfordultam számtalan országban, dolgoztam Irakban midőn amerikai segítséggel, Iránnal hadakoztak, voltam életveszélyes helyzetekben és a Teremtő mindig megsegített, miért? Mert sohasem hagytam magam provokálni és most sem hagyom.
Önök egyre jobban gyakorolják a kettős mércét (holott erre nem kaptak felhatalmazást), mélyítve a szakadékot magyar és magyar között, másodosztályú állampolgárként kezelve a hazai többséget.

Mélyen lapulnak, midőn az olyan moral insanityk mint Andreas Schiff, Imre Kertész, Ákos Kertész, Péter Eszterházy, Elie Wiesel, Paul Lendvai folyamatosan fröcsögnek a magyar Nemzet ellen, Dániel Péter úgy használja a rendőrséget, mint más a sárkeféjét. Mindezek láttán-hallatán én érezzek bűntudatot??
A fent említett fehérjehalmazok mikor kérnek bocsánatot a magyaroktól??
Ha Önök a tárgyilagosság és az állítólagos hiteles tájékoztatás gáncsnélküli lovagjai, akkor hozzák nyilvánosságra:

- mit kerestek speciálisan tervezett izraeli katonai gépek a hazai légtérben?? (szellemi karonülő /v.ö. hülye / aki beveszi azt a maszlagot, hogy rendszeres rutinrepülésekről van szó)

- mi dolga volt a közelmúltban Budapesten usque 200 bevetési öltözetű izraeli katonának?

- miféle dolog az, hogy a szolnoki kézilabda-mérkőzésen, az izraeli csapatvezető kérésére megtiltották a magyar és erdélyi nemzeti zászló bevitelét? Mit keresett a TEK a mérkőzésen, miért kente el az ügyet, Kontrát Károly belügyi államtitkár (szokás szerint)?

Államtitkár Úr! Tudom, hogy most agent provocateur- nek tart, sőt, náci, fasiszta, antiszemita, rasszista, homofób, nacionalista vagyok egy személyben (remélem, nem felejtettem ki az Önök által előszeretettel használt bélyegeket sem, mert nem hagyna nyugodni a lelkiismeretem) vagyis ideológiai „speciologus”.
De összefoghatnak „mindannyian együtt Jeruzsálemért” az általam feltett kérdések továbbra is nyitott kérdések maradnak in aeternum!
Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy nem érdekel a képviselők kettős (vagy hármas) állampolgársága és nem jelentek nemzetbiztonsági kockázatot sem. Különben is – az Ön kontextusában – nem sokat érek, mert nincs annyim, mint Önöknek.

Ad vocem! Van-e tudomása arról, hogy a Lengyel Köztársaság két válogatott teniszező hölgyét Katolikus kurváknak nevezték hazai (izraeli) pályán, mert legyőzték Mózes népének teniszezőit? Ez a két hölgy egy olyan országból érkezett, ahol a szegény zsidók tömegét öldösték le a varsói gettóban, ahol a Judenrat néhány zsidó vezetőjét a német megszállókkal való kollaboráció miatt a lengyel népbíróság halálra ítélte és kivégezte.

Ha nem ismerné Jézus egyik nagy mondását, akkor szíves engedelmével bátorkodom alább ismertetni:

"Ne ítéljetek, hogy meg ne ítéltessetek!"

Üdvözlettel:

Loviaguin Alexander (75)
Három gyermekes özvegy apa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése