2013. március 10., vasárnap

Őstörténelmi tabutémák, tiltott régészet. Varga Zoltán lesz a következő Hétvezér esti előadónk!

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Varga Zoltán: Egy letűnt civilizáció üzenete - Ami a történelemkönyvekből kimaradt

Varga Zoltán, geológus, a Móricz János Kulturális Egyesület elnöke lesz a Fejér Szövetség vendége a Hétvezér Esték 164. előadássorozatán.

Az előadó Móricz János ecuadori felfedezéseiről, kutatásairól fog beszélni, amelynek magyar nyelvészeti őstörténeti vonatkozásai vitathatatlanok. Az Ecuadorban lévő Tayos barlang falait borító fémlemezeken magyar rovásfelirat olvasható. Az indián mondák tanúsága szerint valami óriási kataklizma elől mentették ide az ősi tudást a régiek.

Az este folyamán olyan tabutémákról is hallhatunk, mint pl. az óriáscsontvázak, ősi fejlett civilizációk, idegenek látogatása, és, hogy mi köze mindezeknek a magyarsághoz. Bár a kutatások, feltárások még nem fejeződtek be, a bemutatásra kerülő dokumentumok, filmek magukért beszélnek.



Még egy érdekes adat, hogy a Tayos-barlang expedíció vezetője, Neil Amstrong űrhajós volt. Vajon megtudjuk-e valaha, hogy a barlang látogatása után az űrhajós miért tette az alábbi titokzatos kijelentést:  „A holdra lépés élményét elhomályosítja, amit ott láttam”? 

Az előadás helye: Királykút, Székesfehérvár, Mikszáth Kátmán út 25.
Az előadás ideje:
2013. március 12. (kedd) 18.00-20:00 óra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése