2012. január 14., szombat

Számadás össztűzben - Kihívó ultimátum Magyarország ellen

Példa nélküli össztűz zúdul az új esztendő első napjaiban a magyar kormányra és Magyarországra.
A Nemzetközi Valutaalap és az Európai Unió kormánya, az Európai Bizottság, a nemzetközi sajtó és a bankvilágot szolgáló hitelminősítők egyszerre helyezték nyomás alá az országot és kormányát.

Precedens nélküli és megengedhetetlen az Európai Bizottság viszonyulása, amely a parlamenti szünet idején egyhetes határidővel kötelezné Magyarországot egyes törvényeinek módosítására. Ez a lépés már nem a magyar kormány bírálata, ez Magyarország megalázására, megtörésére tett álcázatlan kísérlet. Partner nem, csak ellenség adhat ilyen kihívó ultimátumot!

Ebben a helyzetben összefogásra, nemzeti egységbe való tömörülésre van szükség.

A Magyarok Világszövetsége elutasítja a Magyarország szuverenitása ellen indított, a szovjet birodalom összeomlása óta Európában példa nélküli támadást, és józanságra szólítja annak elkövetőit.

A Magyarok Világszövetsége támogat minden olyan megmozdulást, amellyel a magyar nép elutasítja és fellép az ellene irányuló támadással szemben.

A Magyarok Világszövetsége felhívja tagjait és híveit, hogy támogassák aláírásukkal az Eva Maria Barki, nemzetközi jogász által kezdeményezett Hungaria semper libera, avagy  Magyarország mindig szabad felhívást (http://www.mvsz.hu/sajtoszolgalat/20120111_barki.html), valamint az Élőlánc Magyarországért mozgalom felhívását, El a kezekkel Magyarországtól! (http://elolanc.hu/index.php/el-a-kezekkel#en ).

A Magyarok Világszövetsége felhívja tagjait és híveit, hogy vegyenek részt azokon a megmozdulásokon, amelyeket Magyarország védelmében szerveznek, kezdve a Jobbik által szombatra, január 14-re 14 órára, az Európai Bizottság Magyarországi képviselete elé – II. ker. Lövőház u. 35. – meghirdetett, Tagok legyünk,vagy szabadok?  tüntetéssel, el egészen a Fidesz közeli Civil Összefogás Fóruma által szervezett, január 21-én, 16 órakor a Hősök teréről a Kossuth térre induló, Magyarországért békemenetben.

Ha majd a kormány hirdet megmozdulást Magyarország védelmében, azon részt venni ugyancsak minden magyar kötelessége.

Magyarország kormányának méltányolnia kell polgárainak nemzeti összefogását, szolidaritását. Egyben el kell készítenie azt a számadást, amelyben feltárja és beismeri, majd levonja a szükséges következtetéseket és korrigálja azon hibáit, amelyekről Magyarország külügyminisztere már nyíltan vall a külföldi sajtóban, és amelyeknek az idegen érdekű össztűz mesterkedőin túl, részük van Magyarország mostani súlyos helyzetének kialakításában.

Éljen a mindenkor szabad Magyarország!

A Magyarok Világszövetsége

MVSZ Sajtószolgálat
7385/110113

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése