2012. január 12., csütörtök

Fejérek felhívása (is, és) a Magyarokhoz

Magyar!

Magyar Adorján leánkájával
Nem DICSőség egy hatalmas, de roskadozó birodalom fiának lenni, ám egy olyan nemzetnek, akit az utóbbi ezer évben sem tudott egy nép sem kitépni a Föld szívéből, hát annak már inkább az.

Ki HITette el Veled, hogy szegény vagy, mert nincs pénzed?
Álljon fel közületek kettő, ki értéket lát abban? Fogjatok egy kulacs vizet és egy fél kiló kenyeret, majd menjetek ki a pusztába két napig! Adjatok csak egymásnak ott ugyanannyi pénzért egy falat kenyeret, mint egy korty vizet! Ugyanannyi pénzzel fogtok hazatérni mindketten, és elmesélhetitek majd akkor a többieknek is, mennyit ér az.

Mi KELL Neked, pénz vagy érték? Mi kell Neked, munka vagy élet? Míg nem teszel rendet az értékeid között, addig a munka lesz az életed és pénz lesz az értékes, mert az életben minden benne van, de élet nélkül nincsen más csak munka és pénz.

Többre RENDeltettél Te ettől.
Ha a sólyom nem tud repülni, nem az ég a hibás, de ha értékrended Igaz, meglátod, gazdagabb vagy Te, mint bármelyik ország a sajátodon kívül.

Ne markolj, ADJ!
Ha valakinek szükségét látod, hát adj neki! Ha szüksége van és egyet kér, hát adj neki kettőt, három hálával fogja visszaadni! De ha nincs szüksége, és kettőt kér, hát ne adj annak semmit, mert nem ismeri az a hálát! Csak Magyarnak adj, mert a Magyar szívében hála van!

Ha MAGYARországon születtél, a szülőfölded Magyar, de ha Te a szívben magyar vagy, akkor bárhol az leszel a világon. És bárhol született ezen a világon valaki, adj annak, ha Magyar szíve van, mert minden ilyen ember a Te TESTVÉRed! Minden ember egyenlő, az igaz egyenlő az igazzal, a hazug egyenlő a hazuggal, de a hazug soha nem egyenlő az igazzal.

Beszélj hát Magyarul, azt jelenti: Szólj IGAZat!
Mert aki igazat szól, minden nyelven Magyarul beszél. Az igazat senki nem tudja Neked megmondani, az benned van, mert Igazsággal születtél. Ismerd ezt fel magadban, menj fel a legmagasabb hegyre és ordíts hazugságot, még visszhangja sem lesz, de suttogj igazat a legkisebb fűszálnak, zengeni fogja az egész erdő! Szakadatlanul a hegycsúcsról a hazug ordít, Te viszont soha ne félj kimondani, amiről tiszta szívedből tudod, hogy igaz!

MOSt, hogy az utolsó falat kenyereddel, utolsó korty vizeddel ülsz Te a puszta közepén, és nincsen hová hazamenned, hát magadtól kezdesz már az Igaz hit felé fordulni. Hited legyen, ne erőd, mert amit ezer ember nem tesz meg erővel, megteszi azt egyetlen egy hittel!

TUDd meg Magyar, nem ezer éves a Te nemzeted, de az égből való, akárhányszor hittel kért segítséget, hát kapott is onnan! Légy bőkezű azzal, amit kaptál és senki el nem veheti Tőled, add ma három Magyarnak, kilenc teszi holnap az ajtód elé!

Lesz nagy KÁOSZ mindenfelé, de Te ne szenvedj semmiben, mert eljött a Fergeteg hava!

Forrás:
http://www.tudatossag.com/?q=content/rend-aj%C3%A1nd%C3%A9k-magyaroknak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése