2012. január 17., kedd

Üzenet a megtévedteknek, legyenek fejérek vagy csak fejérben

"A történelmi alkotmányosság helyreállítása nem kijelentés, nem egyszerű jogi deklaráció."

A történelmi alkotmányosság helyreállításának útja csak a gyökerektől, együtt cselekvő kisközösségekből születhet meg. A mindennapok embereiből születnek meg harcosai, nem a Rátok csupán hivatkozó, Titeket felhasználni vágyó magánutasokból. Nem a Nektek minduntalan megmondó, kijelentő emberekből születnek a Ti apostolaitok, a győztesek. A történelmi alkotmányosság helyreállításához az út csak a Veletek sorsközösséget vállaló, hiteles magyar embereken keresztül vezet. Olyanokon keresztül, akiket jól ismertek, akiknek élete, háttere nyitott könyv Nektek. Legyetek fejérek, vagy fejérben csupán, akkor is, mindig figyeljetek arra, amire fogadalmat tettetek!

Fejérek fogadalma (részletek):
...
10.     Képes vagy-e arra, hogy TÜRELMES légy az emberekhez, magadhoz és a folyamatokhoz; világosan látva, hogy az emberekkel és a folyamatokkal kapcsolatban a gyors a lassú és a lassú a gyors? Képes vagy-e? – KÉPES vagyok!
...
15.     KÖVETKEZETES leszel-e, hogy környezetedtől, körülményeidtől függetlenül is ugyanazokat az alapelveket valld életed minden pillanatában? KÖVETKEZETES leszel-e? – KÖVETKEZETES!
...
17.     Akarod-e, hogy egy légy a fejérek közt? Akarod-e, hogy egy légy a fejérekkel, aki alkotó együttműködő, egymást és közösséget erősítő kapcsolatokra törekszik, akinek közösek az alapelvei, céljai, közös a sorsa, aki megválasztja azokat, akiket követ és megválasztja azokat, akiknek hagyja, hogy kövessék! Akarod-e, hogy fejér légy a fejérekkel? – AKAROM!

A történelmi alkotmányosság visszaállítása valóban az Apostoli Királyság visszaállításán keresztül vezet, azonban oda nem akárhogyan és nem akármilyen úton juthatsz el!

Ajánlom ezt a kis filmet mindőtök figyelmébe:


Ferenc (az öreghegyi)
egy a fejérek közül

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése