2012. január 15., vasárnap

Ultimátum és államadósság

Mibe is léptünk mi 2004-ben?

Mi ad alapot az EU brüsszeli (belgiumi) vezetésének ahhoz, hogy államokat, kormányokat úgy kezeljen, mintha azok országgyűlése (legyen az egy vagy több párt által vezetve) és kormánya csupán azok brüsszeli követei, bábintézményei lennének, s országok felé ultimátumokat intézzen? Az EU vezető államainak adósság szintjét el nem érő adósságunk, vagy az eladósodottság növelése iránti hajlandóság hiánya a veszélyesebb Brüsszel számára? Magyarország most melyik miatt is veszélyesebb, mint Belgium és Portugália, Németország és Franciaország, avagy Ausztria és Spanyolország?


 
Milyen érdekes Belgium tetemes adósságát és folyamatos csökkenését összevetni az EU fejlődésével, a tagállamok bővítésével, pontosabban az előszobájában tartózkodók teljesítményével, a brüsszeli központ megerősödésével, az EU Központi Bank és az IMF pénzügyi összefonódásának fejlődésével?! Véletlen? Lehet.

Az viszont már biztosan nem véletlen, hogy Magyarország nem a legeladósodottabb országok között szerepel (az Olimpián pontot sem kapna érte), s mégis attól hangos minden, mintha Magyarország állna az államcsődhöz a legközelebb. Milyen érdekes, hogy EU szemüveggel ez egyik legstabilabb adós már több, mint egy évtizede Magyarország?!

S mégis, milyen érdekes, hogy most romlik igazán a forint, miközben Magyarországon nem lövik ki a szemeket az utcán hivatalos egyenruhába öltözött azonosíthatatlan személyek? Most aggódnak a kisebbségekért, mikor nincs cigányverés, a cigánybűnözés erősödése ellenére, s más nemzetiségek jogkorlátozása sincsen a nem is oly rég még egységes Magyarországból kiszakított és más államokhoz csatolt területeken élő magyarokat sújtó, EU által szó nélkül tűrt jogsérelmek ellenére sem? Nem érdekes, hogy azóta lett Magyarország az EU-n belül "veszélyes", mióta a lakosság szegényebb rétegeit sújtó intézkedéseken túl (pl. egykulcsos adó, ÁFA emelés) vannak olyan kormányzati intézkedések is, amelyek a bankokat is, az európai pénzügyi és politikai rendszert is önmérsékletre szólítja fel, vagy esetleg kényszeríti is, ami az eltorzult szemléletű globalizálódó világban már-már függetlenségi mozgalomnak is tűnhet?!

Ez? Amit kormányunk tesz, ez függetlenségi harc lenne? Ugyan már! Ezek a már eddig is szolgalelkűen megszavazott EU törvényekben megmaradt, maradék önállóságot biztosító szabályokon belüli bátortalan kísérletek voltak csupán. Nem követeltek vissza elveszett függetlenséget, csupán merészeltek élni a még megmaradt lehetőségekkel. Ennyi, nem több, a jelenlegi kormány "bűne" EU szemüveggel.

Tisztelt Magyar Állampolgárok!

Csupán néhány világos kérdésre adott válasszal, mint ténnyel kell tisztába kerülni, rögzíteni, majd követelni, megkövetelni a kormánytól és a legutóbbi választáson jogot nyert képviselőktől, hogy bevalljanak maguknak, nekünk és végre képviseljék azt másoknak is Brüsszelben és bárhol a világon, hogy bátran kiállhassunk ez egyszer mindannyian Magyarország kormánya mellett:

1.) Mikor hagyta jóvá Magyarország magyar népe, hogy elfogadja a Benes-dekrétumokat, mint rá érvényes vagy számára elfogadható (lisszaboni, vagy brüsszeli, vagy milyen) EU alkotmány vagy szövetségi okmány része? Soha!
2.) Mikor fogadta el a falvak, községek és városok magyar népe, amit a szolgalelkűek is csak 3 nappal a végszavazás előtt ismerhettek meg, ha figyeltek egyáltalán, hogy nem kell magyar állampolgárnak lennie ahhoz valakinek, hogy ő legyen a polgármester, önkormányzati tisztviselő, hovatovább Magyarország képviselője az EU Parlamentben, s a kérdéstől függetlenül népszavazásban is részt vehessen? Soha!
3.) Mikor  fogadta el Magyarország magyar népe, hogy megzsarolható egyszerű pénzügyi módszerekkel? Hogy az IMF minden törvényen felül áll különleges előjogokkal és jogi lehetőségekkel? Soha!

Tisztelt Magyarországot képviselő, a magyarok nevében nyilatkozó Hölgyek és Urak!
Vége a mellébeszélésnek. Aki az európai szalonképesség fenntartása, azaz a kirablásunk brüsszeli szavazásokra alapozott demokratrikus folytatása mellett érvel, az ÁRULÓ, mert kiárusítaná (brüsszeli pénzen) azt, amire nem hatalmazták fel a magyar emberek, sem őseink, sem a megszületendő magyar gyermekek nevében mi, a jövőnk szülei.


Mi a folytatás? Egyszerű.

EURÓPÁBAN, DE NEM FELTÉTLEN AZ EU-BAN,
S VÉGKÉPP NEM A JELENLEGI EU TÖRVÉNYEKKEL!

Amennyiben az EU (amely nem egyenlő Európával) Brüsszelben szavazgató képviselőserege és arra hivatkozó bábkormányzata nem fogja fel ezt, akkor vége. Magyarországnak ki kell lépnie és egy vasat sem szabad tovább fizetnie sem az EU, sem az IMF tartozások fejében, sem pedig Brüsszelnek az EU tagság fejében. Ez a megoldás alapfeltétele, tisztelt magyar országgyűlésben és az EU parlamentben közpénzből - az átlagjövedelmünket többszörösen meghaladó mértékű - költségtérítéssel és fizetéssel ellátott képviselőink, legyenek Önök éppen a magukat lejáratott, számtalan korrupciós botrány ellenére népszónokokként fellépő ballikosok vagy liberálisok, avagy legyenek éppen a kívülről és belülről támadott fideszesek, jobbikosok, vagy még annál is jobbak itt, vagy ott! Hogy ez elszigetelt megoldás, avagy izlandi? Igen?! Értsék meg:

A MELLÉBESZÉLÉSNEK IS VÉGE !

Az EU "Központi" Bizottsága olyat merészelt, amit minden magyar állampolgárnak, s minden közpénzből fizetett és eltartott képviselőnek elutasítani kötelessége! S ha mi, eltartók, a külföldi hatalmaskodók és a belföldi hazaárulók, a pénzlesők, a pojácák és bugrisok miatt ki is állunk a mindenkori kormány mellett, akkor egyben azt is követeljük, hogy a kormány és az ország gyűlése számoljon el és le az elődje, pártja és/vagy saját maga által is ellenünkre megszavazott lisszaboni és sztálini alapokra hivatkozó törvénykezéssel!

KÖVESSE HITVALLÁSÁT VÉGRE!
AZAZ AZ 1944. MÁRCIUS 19-ÉN MEGSZAKADT JOGFOLYTONOSSÁG HELYREÁLLÍTÁSÁNAK ELVÉT KÖVESSE!

Kezdjen tárgyalásokat a magyar társadalom képviselőivel, és ebben a szellemben az EU erőszakot vezénylőkkel szemben  az adósságról és EU viszonyokról! Erősítse meg hazai támogatottságát, de nem az eddig követett, megosztó, pártos módszerekkel! Kíséreljen meg fideszes kormányból felnőni az elkerülhetetlen és egyre sürgetőbb:

Magyarország (hovatovább ideiglenes) Kormánya
szerephez!

A jelenlegi központi hatalomtól és pártos hatalomgyakorlástól mentes, az önkormányzatiság alapelvein megerősödött, s az önkormányzatok feladatait ellenőrizni képes társadalmi erők képviselőiből álló Nemzetgyűlés építése az, ami a szolgalelkű politika zsákutcájából kivezet, azaz az igaz magyar KÖZÉLET útjára vezet!

HOGY KÉSŐ-E? TALÁN, DE "HOLNAP" MÁR BIZTOSAN KÉSŐ LESZ!

Fejér Szövetség Sajtószolgálat
2012/01/15/1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése