2012. augusztus 29., szerda

Lassan ölő mérgekről szól Madocsai András a 140. Hétvezér Estén

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Madocsai András: Lassan ölő mérgek a környezetben

Madocsai András mezőgazdasági mérnök, író lesz a Fejér Szövetség Hétvezér Esték előadássorozatának 140. előadója. Legismertebb könyve a „Napkelet lovai” régmúlt idők lovait idézi „másképp máshogy,  magyar szemmel.”
 
Az előadó a napjainkban végbemenő környezetszennyezés és ökológiai pusztításról beszél.  A legsúlyosabb következményei, lenyomatai ennek a folyamatnak a környezet teljes kizsákmányolása, valamint a környezet tudatos, előre megfontolt, elmebeteg, totális tönkretétele, egy „globális felmelegedés”-átverésre fölépítve, „zöld” színekben elleplezve a végletekig aljas szándékokat, a végtelenül gonosz, tyrannoszi koncepciót. - Az emberek nem tudják mi folyik a fejük felett szó szerinti, és átvitt értelemben egyaránt....ezt szeretnénk közreadni, egy konzultáció, előadás formájában.

Összetett pusztító-rendszerről van szó, tehát több elemből áll, és céljai, hatásai is sokrétűek. - Hadászati-meteorológiai-gyógyszeripari-olajipari-népességcsökkentési vonatkozások vannak egybegyűjtve egyetlen projektben.

Az emberek nem tudják mi folyik a fejük felett szó szerinti, és átvitt értelemben egyaránt....ezt szeretnénk közreadni, egy konzultáció, előadás formájában, ahol az alábbi kérdésekre igyekszik választ adni az előadó, kutatásai, laborvizsgálatai alapján:

Mit tehetünk a felettünk történő méregpermetezések ellen, és mik ezek?
Kik vannak a háttérben és mi a szándékuk?
Hogyan ismerhetjük fel a jelenségeket?
Hogyan érveljünk a jelenség valóságmagyarázata mellett?


Az előadás helye: Királykút, Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.
Az előadás ideje: 2012. szeptember 4. (kedd) 19.00-21:00 óra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése