2012. augusztus 14., kedd

Médiaháborúról szólva - ifj. Tompó László előadásában

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
ifj. Tompó László: Médiaháború Magyarországon

Ifj. Tompó László, irodalomtörténész lesz a Fejér Szövetség 137. Hétvezér Estjének előadója 2012. augusztus 14-én, a Királykúton.

Az Attila Király Népfőiskola tanára, a Magyar Sziget immár hagyományos fellépője, sokak „szemét nyitogatja” magával ragadó előadásmódjával, nemcsak itthon, hanem Erdélyben és a Kárpátok alján is. 

Kutatómunkája során a valódi múltunkat tárja fel. Tanulmányai, cikkei folyamatosan  jelennek meg a Pannon Front, a Szittyakürt és a Front hasábjain, továbbá a Gede Testvérek Bt. kiadványaiban,  és a www.hunhir.hu honlapján.
Írásai  a történelemhamisításról, a holokauszt-problémáról, a zsidókérdésről, a keresztény hit és a katolikus egyház dolgairól, Jézusról és Mohamedről, Richard Williamson püspökről szólnak, de  ezeken felül még sok, egyéb, a nemzeti sorsunkat érintő kérdésről, vagy nemzetünk kiemelkedő alakjairól. (Ady Endre, Nyírő József, stb.)

Elítéli a liberalizmus erkölcsrombolását, Trianon igazi tragédiának pedig azt tartja, hogy a még megmaradt, 93 kilométernyi csonka-országot  sem vagyunk képesek testben-lélekben megtartani. További küzdelemre szólít fel, amely a „megmaradásunkért pedig nemhogy fölösleges, hanem mindannyiunk szent kötelessége.”

Számára teljesen egyértelmű, hogy „senki sem szolgálhat egyszerre két úrnak, Istennek és a Mammonnak.” Jézus Krisztus tanítása az egyetlen út, aki azt mondja: „…hanem legyen ti igenetek igen, és a nem nem; hogy kárhoztatás alá ne essetek.” (Jak 5, 12)

Ifj Tompó László válaszainak IGEN-jei és NEM-jei  ezen az estén is világosan, egyértelműen fognak hozzánk szólni és gondolkodásra késztetni bennünket.


Az előadás helye: Királykút, Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.
Az előadás ideje: 2012. augusztus 14. (kedd) 19.00-21:00 óra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése