2012. január 5., csütörtök

Két év után újra Bunyevácz Zsuzsa egy újabb könyvvel a Hétvezér Esten

Ha kedd, akkor Hétvezér Est ...
Bunyevácz Zsuzsa: A Szent Grál keresése 2012 – új korszak hajnala?
2012. január 10. 19 óra, Székesfehérvár, Királykút (Mikszáth Kálmán út 25.) 

Bunyevácz Zsuzsa kézjegyével
látja el legfrissebb könyvét
Bunyevácz Zsuzsa, újságíró, a sikeres „Szent Grál” könyvek szerzője lesz a Fejér Szövetség 109. Hétvezér Estjének előadó vendége. 

Az előadó a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán, végzett és itt is szerzett doktori fokozatot is. Több, mint 10 éve foglalkozik írással, kutatással és a korai civilizációk kialakulásával kapcsolatos kérdésekkel. Azóta több cikke és tanulmánya és kötete jelent meg ebben a témakörben.

Az írónő legújabb alkotásának címe: A Szent Grál keresése 2012 – új korszak hajnala? 

A könyv alcíme: Tudományos és spirituális oknyomozás – válaszok emberi létünk legfontosabb kérdéseire. Ennek megfelelően tényleges oknyomozás jellemzi a művet, a Maja próféciáktól elindulva a modern világ válságát bemutatva a globalizáció veszélyeinek részletezésén keresztül az energiaválság és a természetre ható súlyos következmények bemutatásáig.

Elképzelhető-e, hogy a maják, illetve az évezredekkel előttünk élő, nagy műveltségű kultúrák olyan tudás birtokában voltak, aminek mi már nem vagyunk? Csak véletlen-e, hogy ősi kultúrák többsége úgy képzelte, hogy folyamatosan visszatérő ciklusokban működik a világ? Ha nem is lesz vége a világnak, lehet, hogy valóban egy új korszak kezdődik. Mi a mi szerepünk ebben az időszakban?

Valószínűleg az emberek döntő többsége nem gondolja, hogy - a jóslatokkal ellentétben - 2012-ben tényleg véget érne a világ, ugyanakkor egyre többen érzik, fordulóponthoz érkeztünk. Válság, válság hátán, szellemi zűrzavar uralkodik mindenütt, nem tudni, kiknek higgyünk, alig van fogódzó. 

Az izgalmasnak ígérkező előadást ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének tisztábban látni emberi létünk kérdéseiben és a bennünket körülvevő világ dolgaiban. 

Az előadás helye: Királykút, Szfvár, Mikszáth Kálmán út 25
Az előadás ideje: 2012. január 10. (kedd) 19.00-21:00 óra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése