2012. február 29., szerda

A Hajdúszoboszlói Papp László Bokszakadémia felhívása

A Hajdúszoboszlói Papp László Bokszakadémia a Magyarok Világszövetségéhez fordult, kérvén a szervezet segítségét a III. Papp László Emlékverseny sikeres megrendezéséhez szükséges szponzorok felkutatásában. Sajtószolgálatunk továbbítja a hajdúszoboszlói felhívást, azzal a kéréssel, hogy olvasói kapcsolódjanak be a támogatók felkutatásába és továbbítsák azt a maguk címlistáin.



Hajdúszoboszlói Papp László Bokszakadémia
H-4032 Debrecen, Poroszlay út 33.


Tisztelt Hölgyem/Uram!

A magyar (ökölvívó)sport legnagyobb egyéniségének, a háromszoros olimpiai-, főiskolai- valamint kétszeres Európa-bajnok, hétszeres Magyar Bajnok és hétszeres professzionista Európa-bajnok Papp Lászlónak a nevét viseli Hajdúszoboszlón megalakított „Papp László Bokszakadémia”.

Sajnos Papp László már nincs közöttünk, de népszerűsége töretlen itthon és külföldön egyaránt. Elsőként nyert 3 olimpiai bajnokságot az újkori olimpiák történetében és elsőként került be eddig egyedüli magyar ökölvívóként az Ökölvívó Hírességek Csarnoka és Múzeum kiválóságai közé, mely szervezet a new york-i Canastota-ban működik. Számos kitüntetés, köztük a nemzetközi „FAIR-PLAY” díj birtokosa. Mivel politikai okokból megakadályozták, hogy profi világbajnoki címért mérkőzhessen, a legnagyobb profi szervezet a WBC (World Boxing Council) tiszteletbeli profi világbajnoknak nyilvánította, melyet a profi világbajnoki öv adományozásával hitelesített és a világ legjobb amatőr és profi középsúlyú ökölvívója megtisztelő címmel tüntette ki.

Papp László családja hozzájárulását adta, hogy Hajdúszoboszlón megalakuljon a nevét viselő ökölvívó akadémia, melynek tiszteletbeli elnöke Papp László fia, ifj. Papp László.

Megalakulásunk óta Hajdúszoboszlón rendeztük meg a Magyarország – Anglia felnőtt válogatott csapattalálkozót, az Országos Utánpótlás Olimpiát (252 versenyzővel), a 17-18 évesek Országos Bajnokságát valamint két alkalommal a Nemzetközi Papp László Emlékversenyt összesen közel 10  ország felnőtt válogatottjának részvételével.

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Az egyesületi formában működő Bokszakadémia harmadik alkalommal kívánja megrendezni a HungaroSpa Hajdúszoboszló (http://www.hungarospa-rt.hu) területén, 2012. június 14-16. között a Nemzetközi Papp László Emlékversenyt, melynek sikeres lebonyolításához támogatókat keresünk, akik akár anyagi, akár tárgyi eszközökkel hozzájárulnak az esemény eredményes megrendezéséhez, ezúton segítve Papp László emlékének ápolását.

Hajdúszoboszló számára kiemelt jelentőségű ez a rendezvény, mivel Magyarország illetve a résztvevő országok sportszerető közönségének figyelmét városunkra irányítja. A tornát megtiszteli jelenlétével a Magyar Ökölvívó Szövetség vezérkara, élükön Dr. Csötönyi Sándor elnök úrral,  Kovács „Kokó” István, a sportág első magyar profi világbajnoka és Erdei Zsolt korábbi világbajnok is. Rajtuk kívül meghívottaink listáján szerepel Orbán Viktor miniszterelnök úr és Dr. Ching – Kuo Wu úr az AIBA elnöke is. A tervek szerint a rendezvényről közvetíteni fog a Sport Klub és a Duna Televízió. Az esemény megjelenik a megyei, regionális és országos írott sajtókban, illetve a megyei és regionális televíziók és rádiók műsorában.

A támogatók megjelenési lehetőségei:
- A rendezvényekről tartott sajtótájékoztatókon,
- Az Akadémia által rendezett versenyek kiadványain, (műsorfüzet, ismertető, reklámanyag, levélpapír, szórólap, a ring különböző reklámfelületei (szőnyeg, párna, sarok, oldalak);
-      A rendezvény helyszínéül szolgáló hajdúszoboszlói reklámfelületek;
-      Ajándéktárgyak, trikók, sapkák, zászlók stb.;

Szponzorációs lehetőségek az alábbi fokozatokban vannak:

Névadó szponzor
A névadó szponzor neve megjelenik, elhangzik a rendezvényt felvezető sajtókampányban minden egyes megjelenéskor. A mérkőzéseknek helyet adó ring padlójára a névadó szponzor emblémája kerül. A névadó szponzor neve megjelenik a helyszín bejáratánál lévő dekoráción, molinókon. A névadó szponzor emblémája elhelyezésre kerül a döntőben szereplő versenyzők pólójának hátoldalán, a műsorfüzet külső borítóján, a belépőjegyeken valamint azon a falon, amely előtt a riportok, nyilatkozatok készülnek. A névadó szponzor képviselője az általa kiválasztott súlycsoport bajnokának átadja az érmet. Részvételre jogosult a sportág vezetői, a VIP meghívottak és a szponzorok tiszteletére adandó fogadáson, a VIP büfében ingyenes fogyasztási lehetőség valamint 8 db VIP jegy biztosítása.

Arany fokozatú támogató
Az Arany fokozatú támogató képviselője az egyik súlycsoport bajnokának bajnoki érmet ad át. Logója megjelenik valamelyik szorítósarokban, logóját és/vagy reklámját elhelyezzük a műsorfüzet első borító lapjának belső oldalán és azon a falon, amelyek előtt a riportok és nyilatkozatok készülnek. Részvételi lehetőséget biztosítunk a VIP fogadáson, ingyenes fogyasztást a VIP büfében valamint 6 db VIP jegye rendelkezésre bocsátunk.

Ezüst fokozatú támogató
Az ezüst fokozatú támogató képviselője bajnoki érmet, tiszteletdíjat ad át, logója megjelenik valamelyik szorítósarokban. Az ezüst fokozatú támogató logója megjelenik a rendezvény helyszínén, valamint a műsorfüzet hátsó borítójának külső oldalán illetve azon a falon, amelyek előtt a riportok és nyilatkozatok készülnek. Jogosult a VIP fogadáson való részvételre, ingyenes fogyasztásra a VIP büfében és 4 db VIP jegyre.

Bronz fokozatú támogató

Bronz fokozatú támogató képviselője helyezettek részére érmet, tiszteletdíjat ad át. A bronz fokozatú támogató logója megjelenik a rendezvény helyszínén, a műsorfüzet hátsó borító lapjának belső oldalán és azon a falon, amely előtt a riportok, nyilatkozatok készülnek. Részvételi lehetőséget biztosítunk a VIP fogadáson, valamint 2 db VIP jegyet és ingyenes fogyasztást biztosítunk a VIP büfében.

Egyéb támogatók

A szervezők szívesen vesznek bármilyen összegű támogatást, illetve tárgyi felajánlást vagy szolgáltatást is a rendezvény lebonyolításához, összeghatár nélkül.

A 50.000.- forint érték fölötti támogatók megjelenítésre kerülnek a műsorfüzetben.

Minden támogató részére VIP belépőjegyet biztosítunk, illetve ingyenes fogyasztási lehetőséget a VIP büfében.

A támogatói fokozatok megállapítása a beérkezett támogatási összegek alapján fog megtörténni. A támogatási összegek listáját kérésre hozzáférhetővé tesszük támogatóink részére.

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Reméljük, hogy szándékunk és ajánlatunk megnyerte az Ön tetszését is, és rövidesen támogatóink sorában tudhatjuk. Ezáltal az Ön cége is felkerül azoknak a névsorába, akik a mindenki által nagyon szeretett és tisztelt Papp László nevével fémjelzett közösséget alkotják. Szeretném jelezni, hogy támogatóinkkal támogatási szerződést szeretnénk kötni, melyben fenti ajánlatunk tételesen szerepelni fog.

Amennyiben támogatási szándéka vagy további kérdése van, úgy kérem, hogy bizalommal forduljon az alább megjelölt kapcsolattartó személyekhez:

Kapcsolattartó személyek:
Ifj. Papp László – tiszteletbeli elnök - Budapest, Óra utca 6. szám Tel: 06 20-966-2455
Szántó József – Ügyvezető elnök - Debrecen, Poroszlay út 33. Tel: 06 20- 3877-661

Kelt: Hajdúszoboszló, 2012. február 17-én

Az Akadémia elnöksége nevében:

Tisztelettel;
Szántó József – elnök

Hajdúszoboszlói Papp László Bokszakadémia

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat
7422/120228

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése