2012. február 6., hétfő

Helyi a téma, s a kígyó a farkába harapott avagy havazik nagyon

A kígyó a farkába harapott?
Avagy már megint terveznek valamit a görények, vagy valakik lépnek végre?

Helyi a téma, hiszen el nem számoltatott szocialista kövületek képeit idézve szól egy cikk - a sok közül - egy fel nem számolt arcátlanságról, ami ím már 30 éves.

Egyszer már - jó régen - hírt adtunk arról a mulasztásról, amelynek következtében saját törvényeikkel teszik kiszolgáltatottá Magyarország törvényhozói Magyarország állampolgárait, tulajdonát, jogrendszerét - a legfőbbek között - az IMF-nek "Mi joga van egy magyarnak a Mennyországban?" címmel. Hírt adtunk erről nem egyszer, hogy erről nem csupán két pofátlan pofa, hanem megannyi szabad mandátummal rendelkező utódja is tehet.

S most. Nem akkor, mikor a TAHSZ, avagy  az MVSZ, vagy a Fejér Szövetség és még ki tudja hány szervezet és honlap felvetette, szellőztette. Nem, hanem most, a havazás kellős közepén két jól ismert, s nyilván felelős "pofa" megidézésével látjuk viszont a Helyi Téma címoldalán az IMF ügyet. Csak az IMF ügyet. Mondhatjuk, végre! Ugyan az áprilisi tréfaként az utolsó négy napon beszavazott állampolgársági jogokat súlyosan csorbító alaptörvényi cikkecskét nem, azt nem.
S, hogy ez miért csak most szúr szemet? Higgyük, hogy megjött a nagy bátorság, s megjött a hang és a kép valakiknek, odafenn?

Mikor tanulunk meg valóságot olvasni, ami már a sorok közé sincsen rejtve?! Ezek itt - a közelmúltbéliek - valóban ludasok, s most azért ripacskodnak francia, német és brit Európából, mert amazok - a mostaniak - kiénekelték a hatalmasra tátott éhes szájaikból a sajtot, miközben amazok meg azt mondták Nektek, hogy csak emezek törvényi - nem törvényes! - alapjain - a 49. évi XX-as, sztálini alapon - lehet leszámolni e kövületekkel! Jó-jó! Rövid leszek, nem ismételek. Térjünk a cikkre!

Minden józan magyarnak tele van már a hócipője az IMF-fel, s a legtermészetesebben a jóllakott Nagy Sándorokkal, meg a lebukott Medgyessy Péterekkel, akik révén az IMF az országba kerülhetett, de már nem különben amazokkal is, akik azon kívül, hogy ezeket "legyőzték" (avagy helyüket elfoglalták?!) végre - persze, hogy a közreműködésünkkel - továbbra sem mernek ujjat húzni az IMF-fel és azok köreivel. Hogy miért? Avagy miért is nem?

Nos ez, a harmadik, a legfőbb, amivel leginkább, avagy a legteljesebb mértékben van tele a józan - tehát nem hülye, vagy nem a végtelenségig megalkuvásban okoskodó - igaz magyar emberek összes hócipője. A Ripacsokkal, a Ripacsok ripacsaival, a ki nem élt nemzeti vagy álnemzeti vágyaik miatt Bárgyú Felvonulókkal és a pofátlan Szemetekkel! (Mindegyikhez tartozik egy korábbi írás, ha nem volna világos, hogy kikkel!).

Nemzet- és földvédelmi tetteket várunk a szabad mandátumosoktól,
s nem kormányzati engedéllyel megjelent cikkeket, cikkecskéket csupán!

Ennyit erről, s most lássuk a Helyi Téma címlapjára került havazást! Mert ez nagyobb havazás, drága barátom, mint az, amit a TV napok óta bemond. Ez van Magyarországon, amíg Neked elviselhető, ha azt mondják az ökörszemnyi 'nagyok': "... ugyan már, kismagyar ... a pofádat befogd!".


Tűrhetnénk is akár, barátom, ha nem volna iszonyúan szégyenteljes, ami megannyi pofátlan pofával lesz majd teljes.

Ferenc (az öreghegyi)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése