2012. június 30., szombat

Cserbenhagyóvá vált, akit az ész rég cserbenhagyott - már megint egy Horthy-szobor körül ólálkodó (frissítve)

A Magyar Nemzeti Gárda tagjai akadályoztak meg egy újabb (önjelölt?) felirat ragasztgatót, hogy a hülyeségét éppen a két hete állított Horthy-szobron hirdethesse, hátha vannak még néhányan az országban, akik akkor neki, nekik hinnének ahelyett, hogy egyszer utánanéznének a tényeknek. Vannak, akik nem tudják elviselni az igazságot, s vannak, akik viszont védelmükbe veszik azt.

Az eset voltaképpen egészen hétköznapi mindaddig, míg kudarcot vallanak. Persze, ha mi is azt tennénk, hogy hadd tegyék, akkor számtalan vélemény változnék hirtelen erre, majd amarra. Már pedig, attól tartok, Adynak volt igaza, mikor ezt írta

"Hajlongani emerre, amarra, 
Bús sorsot mértél, Úramisten a magyarra" 

Igen. Bús sorsunk mindaddig teljes, míg az ide-odahajlongás helyett végre el nem találjuk azt a nyílegyenest, amit Horthy Miklós kormányzása alatt Magyarország követett. Már ameddig és amennyire csak követhetett.

Újabb támadás érte a csókakői Horthy-szobrot
forrás: Szent Korona Rádió

Tegnap 13:20-kor ismét megtámadták a csókakői Horthy-szobrot. [Az elkövető] Két papírt ragasztott fel a szoborra, amelyen ezek a szövegek voltak: "TÖMEGGYILKOS!! HÁBORÚS BŰNÖS!!" illetve "SZÉGYEN!! SHAME!! 2012. HUNGARY KEREKI, CSÓKAKŐ".

Felcsúton találták meg a cserbenhagyásos gázoló kocsiját (alább közölt Seatot), és valószínűsíthetően a fehér Suzukival szökött tovább. A rendőrség a gázolás miatt körözi.

Ezek szerint még mindig nem beszélték meg egymás között a zsidóság azon részével Horthyval kapcsolatos történelmi tényeket, akik hálájuk kifejezéseként gondoskodtak főúri kényelméről halála végéig.

Több ott piknikező székely nemzettestvérünk látta az esetet, amely megbotránkozást keltett bennük.

A támadót a Magyar Nemzeti Gárda gárdistái fel akarták tartóztatni a rendőrség megérkeztéig, de sikerült beszállnia egy piros Seat Altea ( KWL-017 ) típusú gépjárműbe, majd elindult. Áthajtott az egyik gárdista lábán, egy másik gárdista bajtársnőt pedig elsodort, aki könnyebb sérüléssel megúszta az esetet. A biztonság kedvéért bevitték kórházba kivizsgálni. Mivel elhajtott segítségnyújtás nélkül, így ez közúti veszélyeztetésnek minősül a sérülések mértékétől függetlenül.A közelben lévő íjászok, akik a székely csoportnak bemutatót tartottak, azok is majdnem áldozattá váltak.

Közúti veszélyeztetés:
"Aki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével más vagy mások életét vagy testi épségét közvetlen veszélynek teszi ki, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A büntetés öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény súlyos testi sértést, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény maradandó fogyatékosságot, súlyos egészségromlást vagy tömegszerencsétlenséget, öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény halált, öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény kettőnél több ember halálát okozza, vagy halálos tömegszerencsétlenséget okoz."

A bűncselekmény elkövetője kizárólag az a személy lehet, aki mint járművezető a közúti közlekedési szabályok hatálya alatt áll. A tettes szempontjából irreleváns, hogy a cselekmény elkövetésekor volt-e járművezetői engedélye vagy sem. A bűncselekmény kizárólag szándékosan követhető el, a közúti veszélyeztetésnek ugyanis nincsen gondatlan alakzata.
Információink szerint a támadó átment egy másik megyébe, ahová a helyi rendőrök már nem mehettek utána. Feltételezések szerint a gépkocsi nem a támadó tulajdona, de az igazság mindig kiderül, így remélhetőleg hamar az igazságszolgáltatás kezére kerül.

Gratulálunk gárdistáinknak, akik esküjük szerint tették a dolgukat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése