2012. június 7., csütörtök

Rendkívüli Hétvezér Est a Szabadművelődés Házában

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Balogh Béla: Egy új korszak küszöbén


Balogh Béla mérnök, író lesz a Fejér Szövetség Hétvezér Esték előadássorozatának 128. előadója. Balogh Béla neve a hazai mélylélektannal foglalkozók körökben a \"Végső valóság\" című könyvének megjelenésével vált közismertté. Erre a könyvre alapozza az esti előadását is. Egy olyan világképet tár elénk, „ahol az ember nemcsak fizikai lény, hanem egyben energialény is, és ahol a születés előtti élet, a halál utáni élet és az egész univerzum minden részletére kiterjedő gondos tervezés nem hit kérdése, hanem fizikai törvényekkel és kísérletekkel alátámasztható tény.”

Beszámol azokról a döbbenetes eredményekről, amelyeket kutatásai során kapott, amikor a fizika törvényeit vetette össze az orvostudományi kutatások által feltárt tényekkel.

Az előadó évekig Svédországban élt, s az is bizonyos számára, hogy aki magyarul gondolkodik, az másként gondolkodik, másként látja és értelmezi az összefüggéseket.

Az előadást nemcsak a lélektan iránt érdeklődőknek ajánljuk, hanem azoknak is, akik szeretnék megismerni ezt az új világképet, amely a létünkkel kapcsolatos kérdések többségére választ adhat.

Az előadás helye: Szabadművelődés Háza, Székesfehérvár, Fürdősor 3.
Az előadás ideje: 2012. június 12. (kedd) 19.00-21:00 óra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése