2012. június 22., péntek

A média főhőse Szarvas Koppány Bendegúz, nem egy csókakői - miért is?

Bevezetőként néhány megjegyzés Szarvas Koppány Bendegúznak, s támogatóinak.

Beszéljünk inkább magyarul, ne csak magyar nyelven!
  1. Nem azért őrizzük a szobrot, mert megtudtuk, hogy él és virul Szarvas Koppány Bendegúz, hanem mert előtte is tudtuk és azóta is világosan tudjuk, hogy vannak Szarvas Koppány Bendegúzok, akik hol a kamu, hol meg a maguk örömére kívánják gyalázni a magyarok tiszteletre méltó személyiségeit (általában "rossz" magyarul).
  2. Az általunk összefogásból és saját költségen állított Horthy-szobrot sem Szarvas Koppány Bendegúznak, sem másnak nem engedjük tapogatni, hozzá(f)érni, bármi is legyen a véleményük. A Horthy-szobrot nem ezért, nem ebből a célból állítottuk. Értjük a szándékot. A tetteit azonban megakadályozzuk, ha tetszik, ha nem, akkor is.
  3. Számtalan törvény - köztük, bizony, zsidótörvény is - született 1920 és 1944 között nemcsak Magyarországon, hanem Európában, sőt, az USA-ban, s a világon mindenütt. Világos, hogy egy Szarvas Koppány Bendegúz csak azt kívánja Horthy Miklós nyakába akasztani, ami neki (és elv- vagy elvtelen, sors- vagy sorstalan-társainak) nem tetszik. Európa összes országának, vagy esetleg a világ más földrészeihez tartozó országainak hasonló törvényeit nem akarja Horthy-nyakába akasztani, ahogy számos vádat itt és ma, annak ellenére, hogy azok a kormányzót személyesen, avagy tisztségében sem illetik.
  4. Wass Albertet, Nyírő Józsefet, ... nem azért olvassák, olvassuk, mert valakik bal- vagy jobboldalinak nevezik. Ezt a gyermekjátszóteret is meghagyjuk a Szarvas Koppány Bendegúzoknak. Hanem azért, mert egyetértenek, egyetértünk velük és/vagy szeretik, szeretjük olvasni. Természetesen akiket nem olvasnak, olvasunk azt is ugyanezért teszik, tesszük.
  5. Végezetül javasoljuk minden Szarvas Koppány Bendegúznak, ha már ennyire erőltetik, hogy Horthy Miklóst a világ bármely vagy akár összes fórumán - ha már a nürnbergi bíróság csupán tanúként hallgatta ki - kíséreljék meg nemzetközi szinten bizonyítékaikkal (?) bevádolni, de ha itthon akarnak élni, akkor itthon a megalapozatlan össze-vissza habarást, a ferdítést, a történelemhamisítást lehet és kell is és azonnal befejezni! Az már ne legyen a mi bajunk, ha zsidó tanúkkal és túlélőkkel, eddig támogatóiknak látszókkal kell majd vitatkozniuk, hogy Horthy Miklós szerepe mi volt és hogyan is kell őt megítélni!
Mellékesen azért javasoljuk legelőbb is az ok és okozat összefüggéseket sorrendbe rakni! Persze lehet anélkül is, tegyék, ha úgy jobban tetszik! Addig is mi azt folytatjuk, amit elkezdtünk, azaz a Vitéz Nagybányai Horthy Miklós Kormányzó tetteihez és tisztségéhez, tisztességéhez méltó emlékeket őrizzük. Ez ilyen egyszerű. 

Nos, legyen tehát Szarvas Koppány Bendegúzé a szó, tessék nyugodtan megnézni, meghallgatni!


Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Vonatkozó régebbi bejegyzéseink (kiemelten az ajánlott tanulmányaink, ismertetőink):
2011. május 15. Dicsőség a hősöknek!
2010. december 5. SZÁMOK és VETÉSEK 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése