2012. június 19., kedd

A "demokratikus koalíció" hívei lukra lőttek Csókakőn

Szent Korona Rádió (2012. június 16.):
Csókakő: nemzeti összefogással állítottak Horthy-szobrot (frissítve hosszabb videóval)

Gyakorlatilag négy tényező érte el a szobor felállítását: a Fejér Szövetség, a Vértesalja Gyermekei, a HVIM, a település vezetése. Részt vett az avatáson számtalan szervezet és igen sok látogató. A program igen színvonalasra sikeredett és emelkedettre sikerült.

Tudósított a 2012. június 16.-i csókakői Horthy-szobor-avatásról a Szent Korona Rádió (részletek itt olvashatók: http://szentkoronaradio.com/belfold/2012_06_16_csokako-nemzeti-osszefogassal-allitottak-horthy-szobrot)

S ma, alig három nappal később már arról kell beszámolniuk, hogy mocskos cselekedetekre készteti híveit a mocskolódásban bajnok két idegen-jövevény szóval nevezett "demokratikus koalíció".

"Megtámadták a csókakői Horthy-szobrot, de a gárdisták megvédték (frissítve az elkövetők fotóival és neveivel!)



A Demokratikus Koalíció négy szerencsétlenje próbálta meggyalázni a szobrot dánielféreg utasítására - érdekes, de a rendőrök nem velük keménykedtek, hanem velünk."

Találkoztak a tudatlan festékhordozók és tudatos őrző szolgálatot ellátók. S a tudatlan tacskók dolgavégezetlenül távozhattak (mert hogy úgy-e ők ártatlanok, mert alakzatba nem sorolhatók), míg a tudatos áldozatvállalók kitartanak (avagy alakzatban letartóztathatók?). A részletes események itt olvashatók: http://szentkoronaradio.com/belfold/2012_06_19_gyorshir-megtamadtak-a-csokakoi-horthy-szobrot-de-a-gardistak-megvedtek

Tehát nem sikerült az "ákcijó"! Mert hogy ezt Fejér megyében kísérleték meg! Mert hogy összekeverték Csókakőt Budapesttel. Fejérben, Csókakőn nem lesz vörös fröcsögés! Fejérben nem lesz idétlenül-időtlen "demokratikus koalíció"! Fejérben nemzeti összefogás van és nemzeti ellenállásba ütközik a nemzetre ártalmas látogató.

Ám ne foglalkozzatok túl sokat a sárkeverőkkel, kedves olvasók, mert azt megvédi a nemzeti összefogás, amely Csókakőn nem csupán szó, avagy nemcsak hangzatos dohogó! Inkább nézzétek, hallgassátok, hogy milyen összeállítást is tett közzé honlapján az avató ünnepségről a Szent Korona Rádió. Feltétlen, ha nem voltatok ott, s akkor is, ha ott voltatok!

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Részletes beszámoló a csókakői Horthy-szobor-avatásról itt olvasható, megtekinthető:
Maradjunk csak ennyiben - Horthy-szobor áll Csókakő Nagy-Magyarország terén - (videók 2012.06.21-én frissítve)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése