2015. március 18., szerda

A csillagászati tavasz kezdetének napján minden korosztály jelentkezését várjuk a Vértes 70 Emléktúrára

Vértesi Emléktúra a második világháború hőseiért 
a Magyar Királyi 1. Honvéd Huszárhadosztály II. világháborús hadműveleteinek 70. évfordulóján

A Magyarok Világszövetsége Fejér Megyei Szervezete tisztelegve a II. Világháború idején a Vértes hegységben elesett hős honvédek előtt, emléktúrát szervez 2015. március 21. szombatra, amelyre tisztelettel várja Fejér megye hagyományőrző szervezeteinek és honpolgárainak, családjainak és közösségeinek egyéni, vagy csoportos jelentkezését a fejerszovetseg@gmail.com címen VÉRTES70 tárgyú levélben.
(a túrát követő szürke marha pörkölt mennyiségének tervezése érdekében is kérjük résztvevőinket, előzetesen jelentkezzenek a fenti címen!)

Találkozzunk 2015. március 21-én
8:15-kor Székesfehérvárott, a telekocsik indulási helyén, a Miss Tee Teabolt előtti parkolóban vagy
9:00-kor Csákberényben, a plakát térképén és az MVSZ zászlajával jelzett helyszínen!

A Fejér Szövetség 2015. március 20-án, pénteken este 19 órakor Székesfehérvár és Csíkszereda testvérvárosi kapcsolatának 4. évfordulójára, a székelykapu-állítás 3. évfordulójára is emlékezve függeszti ki Székes Fejér Város Csíki Székelykapujára a 2012. március 21-én, a kapu avatásakor Izsák Balázs, a Székely Nemzeti Tanács elnöke által a Fejér Szövetségnek adományozott Székely Nemzeti Zászlót! A zászló 2015. március 22-én, vasárnap estig hirdeti a kapuállítással szentesített testvérvárosi kapcsolatot.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése