2015. március 27., péntek

Levelesládánkba érkezett: magyarokon gyakorlatozó rendőrruhás izraeliekről

Kedves Barátaim! 
Küldjétek tovább ezt a most érkezett információt minél szélesebb körben.
Az igazság végül mindig kiderül...
 _________

A Lánchíd Rádió mai "Lecsó" című műsorában hangzott el, hogy néhány újonnan közzétett "wikileaks" iratból minden kétséget kizáróan kiderült, mely szerint 2006. október 23-án 120 izraeli katona is részt vett az akkori budapesti erőszakos eseményekben.  A kiszivárgott iratok (bizonyos amerikai katonai körök hivatalos levelezése) szerint az izraeli katonák terv szerinti éles "terrorelhárítási akciót" hajtottak végre akkor Budapesten. ...Ezek már tények. ... Nem kitaláció, nem összeesküvés-elmélet.  ... Kizárt, hogy erről az akkori kormányzat ne tudott volna, nem lett volna beavatva ebbe. ... Talán ezért "felejtették el" a rendőrök feltenni az azonosítójukat, s talán ezért viseltek maszkot is. Talán az egészet előre megrendezték, kiprovokálták. ... Így válnak érthetővé és újból érdekessé Csurka Istvánnak közvetlenül az "októberi események" után írott ezzel a kérdéssel foglalkozó cikkei, és az akkori áldozatok beszámolói, amelyekben ezek az emberek valamilyen furcsa, idegen nyelven beszélő rendőröktől szóltak. ... Kitaláció. ... Nincs rá bizonyíték. - hurrogták le ők akkor. ... Most már van bizonyíték minderre

Mégis csodálkoznék, ha lenne az ügynek bármiféle komoly következménye, vagy akár csak a vasárnapi nyitva tartás kérdése iránti érdeklődés szintjét elérné az a magyar sajtónyilvánosságban. Az összes többi média, ugyanis hallgat erről a hírről. Valószínűleg azért, mert hallgatnia kell róla.  Ha mégis valahogy beszélni kell majd róla, hamar leveszik majd a napirendről, s elfedi majd valamilyen "még ennél is nagyobb" botrány.
Magyarország szuverenitása?  ... Tényleg vicc!.... Tragikus ezt így együtt látni.
------------------------------ eddig a levél ------------------------------------

Véleményünk: ha igaz a hír, ha nem igaz, aki emiatt pofoz majd meg egy zsidó embert, azt sem tartjuk magyarnak. Ugyanis nem ez a magyar válasz. Van elég bajunk, hogy a magukat kiválasztottaknak tartókat, a folyton uszítókat végre a helyükre rendezzük vissza. Mi az akkor joggal felháborodott tüntetők ellen uszítottakat is nemtől, fajtól és felekezettől függetlenül nevezzük aljasoknak, mikor védteleneket és fegyverteleneket nyomorékká roncsoltak. Az sem a mi bűnünk, hogy az akkor hatalmon lévőkről minden további nélkül feltételezhető, hogy idegeneket rejtettek a magyar rendőrség soraiba, hiszen azonosító nélkül, ám egyenruhában vandálkodó csürheként rontottak a korábban még békés, majd egyre felháborodottabb magyarokra. Ez a tény így is, úgy is tény marad, s '56 50. évfordulója így is és úgy is az akkori kormány és szolgalelkű alattvalóinak, híveinek szégyene marad. Nem a miénk akkor sem, ha el is és szét is akarják kenni a felelősségüket minduntalan. Megbocsátani nem fogunk mindaddig nekik, azoknak, akik képtelenek belátni bűneiket, míg nem gyakoroltak bűnbocsánatot önként, vagy igazságos elszámoltatás alatt.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése