2015. március 30., hétfő

Ha hétfő, akkor Szent László Akadémia előadás a magyar nemzetről a világhálón is

A Szent László Magyarságtudományi Akadémia új előadássorozata A magyar nemzet első előadása március 30-án, hétfőn, 19 órakor kezdődik az MVSZ székházban, amelynek előadója Bottyán Zoltán, a Szent László MTA ügyvezető elnöke. Moderátor: Dr. Boór Ferenc.

Az előadást az érdeklődők a világhálón is megtekinthetik, ide kattintva.

MVSZ Sajtószolgálat
8577ir/150330

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)
A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.
A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.
A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.
Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése