2012. október 25., csütörtök

Szombat 15 óra: Dr. Orosz Mihály Zoltán élőben a Szent László-MTA-n

Szombat 15 óra: Dr. Orosz Mihály Zoltán élőben a Szent László-MTA-n

Szombaton, október 27-én, 15 órától folytatódik a Jövő a Szent Korona jegyében c., a Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagait feldolgozó előadások sorozata a Szent László Magyarságtudományi Akadémián. A most sorra kerülő két előadást és a kapcsolódó kerekasztal-vitát a már beiratkozott hallgatók és az érdeklődők  élőben követhetik az akadémia világhálós video-konferencia termében.
15-17 óra között, a Nemzetstratégiai konferencia feldolgozásaként Dr. Orosz Mihály Zoltán –  Magyarország válaszúton: integrálható vagy önálló nemzeti lét felé kell-e segíteni a cigányságot? címmel tart előadást, majd Bottyán Zoltánnal folytat a témáról beszélgetést.

17-19 óra között, a Mindennapi kenyerünk című népjóléti konferencia tükrében Dr. Bajnok István és Fetzer János előadása, majd beszélgetése hallgatható, amelyet Dr. Boór Ferenc moderál.
Az előadásokat ide kattintva tekinthetik meg az érdeklődők, az alább leírtak szerint eljárva.
Belépési jelszó: szt.lmta

1. lépés: kattintson a „Click to Join” szóra

2. lépés: írja be a teljes nevét (intézmény esetén: az intézmény nevét is) és kattintson az OK gombra

3. lépés: írja be a jelszót: szt.lmta és kattintson az OK gombra

4. lépés: bent van a teremben és látja a nevét (mellette az „ME” feliratot, ez mutatja, hogy névazonosság esetén Ön melyik)

A helyszínen megvásárolható lesz a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel, 2000 forintért vehetnek meg. 

MVSZ Sajtószolgálat
7629/121025

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése