2012. október 15., hétfő

TAHSZ és KSM az elhatárolódásról, Halász József nyilatkozatairól

Dr. Halász József és TAHSZ viszonyáról a „Teljes elhatárolódás dr. Halász Józseftől - Pataki Antal közleményekapcsán:

Halász József másfél évvel ezelőtt mindenki megdöbbenésére - és óriási zavart keltve a magyarság iránt elkötelezett oldalon - vonta vissza szavát a TAHSZ alapító nyilatkozatának aláírói közül, időt és mérlegelési lehetőséget sem adva azoknak, akik akkor a nevezetes 3 pontos nyilatkozattal egyértelművé tették az alkotmányos jogfolytonosság helyreállításának alaptételeit, s éppen a nyelvi fordításokon és annak nemzetközi közzétételén dolgoztak - szó szerint - éjjel és nappal. A történtek miatt sokan fordultak hozzánk, mintha valamilyen személyes ellentmondás állt volna Halász József és a TAHSZ szakítása között.

Most, mintegy másfél évvel az események után, mindenki ellenőrizheti, hogy kiállta-e az idő próbáját a TAHSZ 3, sőt azóta már 11 pontra bővült és  több tucat szervezet egyetértését kivívó a Magyarok VIII. Világkongresszusa által is elismert állásfoglalása és ugyancsak 11 pontos Nyilatkozata, s a TAHSZ szervezés alapelvekhez mindvégig hű útja, amelyet követtünk.Nemzeti összefogásra, nem újabb és újabb nemzeti pártokra van égető szükség! 

Halász József eddigi és folyamatos munkáját, mint a mai rendszer kritikáját, továbbra is figyelmébe ajánljuk azoknak, akik tisztább képet szeretnének kapni a pártokrácia mai állapotáról, azonban óva intünk mindenkit, hogy a rendező- és együttműködési elvek kérdésében azt az utat kövesse, amelyet Halász József vezényelt eddig és vezényel a jövőben. 

Javasoljuk, hogy 2012 október 23-án 16 óra 30 percre jöjjön a Bp. V. Kossuth Lajos utcába, ahol a közeljövőnket meghatározó fontos- nagy jelentőségű bejelentésre is sor kerül (http://www.tahsz.com/web/viewpage.php?page_id=29)
 
Fetzer János, Dr. Boór Ferenc
TAHSZ szervezés

Csak a tévedéseitől szükséges a "Teljes elhatárolódás" (dr. Halász Józseftől) – egy hozzászólás:

A személyes meggyőződéseket, a sorsfordító katarzisokat mindenkinek a saját lelkében, önmagának kell megélnie.

Síklaky Istvánt – hét évvel halála után is – többek között azért tisztelem, mert miközben haláláig fáradhatatlan „népnevelő” volt írásaival, előadásaival, TÜRELME VOLT ahhoz, hogy az emberek – ki-ki a saját lelki érettségi fokán, - ki-ki a saját idejében - értsék majd meg az általa felismert és közreadott igazságokat!

A türelmetlenség – amelynek valószínűleg a megalapozatlan személyes ambíció, a „földi siker” meggondolatlan sürgetése az okozója, - nem vezethet eredményre, mert a türelmetlen ember tisztánlátása megszűnik, így még a lényeget, a célt is szem elől vesztheti türelmetlenségében. (– Lásd: mint most Halász Jóska.)

Aki valóban „alázatos” szolgája egy szentnek tartott ügynek, nem lehet türelmetlen.
(Sosem értettem Jóskát, miért mondja magát a Szent Korona „alázatos szolgájának”, hiszen a Szent Korona minden tagja EGYENJOGÚ.)

Tanuljuk meg Halász Jóskától mindazt, amit ő is helyesen ismert fel, de egyetértek az elhatárolódással, ha az az emberi tévedésekre vonatkozik.

Én magam már közel kilenc éve „fejeztem be vele”, mert számomra akkor bizonyosodott be: Jóska nem volt hajlandó a másokkal való kulturált együttműködésre. Egyedül saját magát tartotta képesnek az EGÉSZ magyarság MINDEN gondjának megoldására, - ami azonban csakis MINDEN magyar ügye és feladata lehet. Persze, a remélt sikerhez nélkülözhetetlenek az IGAZ példaképek és a követhető, JÓ vezetők. (Egyre többen felismerik tehát, hogy Jóska nem ilyen…)

A Jóska által is felismert igazságok hirdetését én is fontosnak tartottam, ezért sosem próbáltam meghiúsítani próbálkozásait, „nem tettem neki keresztbe”, - türelmem volt várni, hogy Jóska tévedéseit mások is maguktól felismerjék, - miközben tőle is sokan és sokat tanulhattak. (Kár, ha ő nem okult a saját elkövetett hibáiból…)

Most is csak azt mondom:
Hagyni kell, Jóska hadd próbálkozzon. Amit a Jó Isten nem akar, neki sem engedi, - ebbe talán nem szükséges beleavatkozni. (Amíg nem „ön- és közveszélyes”…)

„Mi” pedig mindnyájan tegyük meg mindazt, amit helyesnek tartunk és amire képesek vagyunk, akár megérjük a sikerét, akár nem, - hogy a magyar nemzet Isten akaratából fennmaradhasson.

Köszönet a tájékoztatásért…

KSM

Továbbította:
Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése