2012. október 1., hétfő

Bayer Zsolt nem olvas, csupán ír, hogy hatalmas nyelvcsapásokkal le- vagy fel-alájárhasson?!

Kedves Kollégák! Kedves Barátaim!

A földbérleti pályázatokkal kapcsolatos III. jelentésem az önvizsgálat helyett úgy tűnik újabb - a nyári MTI akcióhoz hasonló - lejárató kampány indítására ösztönözte az ezzel a feladattal megbízottakat. Ennek feltehető nyitánya Bayer Zsolt napokban megjelent két cikke. Többen és több irányból arra ösztönöznek, hogy ezeket ne hagyjam szó nélkül. Én azonban változatlanul úgy gondolom, hogy a tények magukért beszélnek, és az igazság - még ha fájdalmas is - "utat tör magának". Mindezek ellenére legalább a barátaimnak tartozom azzal, hogy időnként beszámoljak a történtekről. Éppen ezért szeretnélek Benneteket az alábbiakról tájékoztatni.
Először is ismételten elküldöm a földbérleti pályázatokkal kapcsolatos elemzésem elérhetőségét, hogy tudjuk miről is beszélünk (Bayer úr ezt bizonyára nem olvasta, hanem a VM adhatott neki "kommunikációs paneleket", amiket neki kellett "megzenésítenie"): http://www.kielegyenafold.hu/angyan_jelentesek-k82.html. Itt a megelőző két jelentés teljes szövege is megtalálható.

Másrészt szomorúan bár, de annak a véleményemnek kell hangot adnom, hogy Bayer Zsolt megbízást teljesít, amely a "kilövésemre" de legalábbis - a nyári sikertelen MTI akciót követő - lejáratásomra adott újabb valószínű engedély vagy utasítás következménye lehet. Ennek első jele volt a "születésnapi jókívánsága" (érdekes, hogy azóta nem található a Magyar Hírlap honlapján, csak a Mandiner idézetei, kiemelései olvashatók!): http://mandiner.hu/cikk/20120920_bayer_zsolt_attitud

Az erre született reflexiók közül egy érdekesebb, mely hosszabban idéz az MH honlapjáról azóta levett véleménycikkből is: http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=5&Direkt=104497
Ezt követően írt egy újabb "szösszenetet" - belső vezércikket - a Magyar Hírlapban, amit az ECHO TV is átvett. Ez még inkább igazolni látszik a "bértollnoki" szerepet. Szomorú! Sajnálom ezt a többre érdemes jóembert! Valóban nem vette a fáradságot sem, hogy elolvassa a jelentést.

Egyébiránt nem csak tárgyi tévedésektől és csúsztatásoktól hemzseg az írás (egészen biztosan a VM-től kapta a "muníciót"), hanem olyan alacsony színvonalú, hogy ide - elnézést a kifejezésért "békába" - már végképp nem akarok lemenni. Ehelyett viszont érdemes a cikkek után található kommentekbe és egyéb reagálásokba is beleolvasni, melyek közül álljon itt néhány alaposabb - kifejezetten jobboldali - kommentár elérhetősége:

Hát így állunk! Nagyon sajnálom! "Növeli, ki elfedi a bajt!"

Őszinte tisztelettel és baráti szeretettel üdvözöllek Benneteket:
Ángyán József

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Vonatkozó korábbi bejegyzéseink:
EU képviselő az oligarchákról 
Ángyán József III. jelentése az állami földbérleti pályázatokról 
Bukott NFA pályázati rendszer után ...
Szégyellje magát a süket és néma közszolgálati sajtó!
Föld(f)osztás NFA módra - Hajdú-Biharban is azt folytatják, amit Fejérben kezdtek el!
A 120. Hétvezér Est felvételei - A föld a létért és nem a génmódosításért dübörög 
Uraim, vigyázzanak, mit képviselnek - nyílt levél a MAGOSZ alelnökeinek! 
Csípi a szemünket ez a föld feletti porhintés 
Fejér után Borsodban is párolog a föld - Cipolla földje?! 
Gazdakövetelések 10 pontban - NFA STOP!
Követelések a Fejér Szövetség által is támogatott gazdatüntetésen 

1 megjegyzés: