2013. november 7., csütörtök

Honlapjainkat feltörték, törölték, majd egy nap múlva helyreállították

Kedves Barátaink! Honfitársak!

Ezúton tájékoztatlak Benneteket, hogy a tegnapi napon, 2013. november 6-án 18 óra körül honlapjainkat, a Fejér Szövetség fejerszovetseg.blogspot.hu oldalát és a Gazdatanácsok Szövetsége gazdatanacs.blogspot.hu oldalát egyidejűleg  és minden figyelmeztetés, előjel, üzenet nélkül törölték. 

Bizonytalan ideig ezek az oldalak nem (voltak)* elérhetők, azonban - a Jóisten jóvoltából - éppen abban az 5-10 percben, mikor ennek első jeleit észleltük, majdnem a teljes tartalmat sikerült lementenünk ide is.

Személyes adataim megadásával és az ezzel járó lehetséges jogi következmények (illetékes bírósági eljárás) vállalásával hivatalos úton jelentettem ezt a google szolgáltatónak, s kértem, hogy azonnal állítsák helyre mindkét oldalt.

Mindaddig, amíg ez nem történt* meg néhány biztonsági változtatás megtételével a Fejér Szövetség és a Gazdatanácsok Szövetsége honlapjai a következő (kötőjeles) címeken üzemeltek* (feltörésig, avagy újabb eltávolítási akcióig):

Ajánlom továbbra is tanulmányozásra bejegyzéseinket (az eredeti honlapon)*.

Bizalmam az ősi erényben:
Ferenc (az öreghegyi)
*ui: Kevesebb, mint egy órával e bejegyzés után az eredeti állapotot a google szolgáltató helyreállította.  A csillaggal (*) jelölt helyeken a szöveget (zárójelben, illetve a jelen és jövő időt múltra cserélve) már eszerint módostottuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése