2013. november 7., csütörtök

Morvai Krisztina és Gaudi Nagy Tamás lesz a vendég a 196. Hétvezér Estén (videóval frissítve)

Ha kedd, akkor Hétvezér Est 
Morvai Krisztina, Gaudi Nagy Tamás: Nemzeti jogvédelem itthon és Európában
 

Morvai Krisztina jogász, európai parlamenti képviselő és Gaudi Nagy Tamás jogász, országgyűlési képviselő, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat alapítói lesznek a Fejér Szövetség 196. Hétvezér Estjének előadó vendégei.

A téma nagyon is aktuális. Nemzeti jogvédelem ma. Itthon és Európában. Mikor a 2006-os "rendőr" ruhába öltözött csőcseléket vezénylők még mindig szabadlábon kószálnak. Mikor nap, mint nap hallani magyarokat ért testi, lelki és jogsérelmekről a Felvidéken, Erdélyben és a részeken (Partiumban), a Székelyföldön ugyanúgy, mint Délvidéken, a Vajdaságban.

Mikor még az Európai Parlament keretei között is mindennapos a diszkrimináció, ha egy nemzeti jogvédő egy a trianoni döntéssel elcsatolt országrész felett rendelkező ország egyik vezetőjének sajtótájékoztatóján kérdezni akar. Miközben még mindig kérdés Európában, hogy legyen e Székelyföldnek, vagy akár Erdélynek önrendelkezése, önálló hatásköre, területi, gazdasági, kulturális autonómiája.

Bár a Fejér Szövetség tagjai nem először találkoznak az előadókkal, hiszen Morvai Krisztina volt a 2012. december 1.-i Kajászói Szolidaritási Nagygyűlés egyik vezérszónoka, annak a nagygyűlésnek, amelynek követeléseit éppen a Gaudi Nagy Tamás  vezette Nemzeti Jogvédő Szolgálat segítségével vitte perre a Fejér Szövetség, s folytatja, míg el nem jő az igazság pillanata, szóval nem ismeretlen vendégek ők, Tamás és Krisztina, azonban a Hétvezér Estéken mindketten először szerepelnek, vállvetve, amint a nemzeti jogvédelemben is. Itthon is és Európában.

Szeretettel várjuk érdeklődő vendégeinket erre a - bizton állíthatjuk, hogy - nem mindennapi előadásra.

Az előadás helye: Királykút Emlékház, Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.
Az előadás ideje: 2013. november 12. (kedd) 19.00-21:00 óra
 
A Fehérvár TV tudósításában nem a Nemzeti Jogvédő Szolgálatot, hanem a Jobbikot hangsúlyozta.
Tény, hogy a pártnak egyik előadó sem tagja, amint az is, hogy a Jobbik EU és parlamenti képviselői, azonban a Hétvezér Estre, mint a Nemzeti Jogvédő Szolgálat meghatározó szakértői voltak meghívva.
 

 
Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése