2013. november 8., péntek

Levelesládánkba érkezett - miért kapnak a zsidók éppen tőlünk még mindig kárpótlást?

*Túlélők (?):
Feldmájer Péter, a Mazsihisz elnöke,
Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz ügyv. ig.-ja
és még sokan, mások.
Fotó: Soós Lajos (MTI)
egy korábbi cikkben az Index oldalán
Tisztelt Honfitársam!
Tisztelt Orbán Viktor Úr!
Szeretettel üdvözlöm Önt!

Egy nagyon súlyos megkülönböztetésre szeretném felhívni a  figyelmüket. Mint Önök is tudják a holokauszt és a kényszermunkára elhurcoltak miatt a magyar állam a német államhoz hasonlóan több alkalommal kárpótlást nyújtott a zsidóság-és a cigányság részére. Beszéltem a debreceni zsidó hitközség vezetőjével, Horovitz Tamás úrral, aki nem tudott segíteni abban, hogy a nem zsidók is kapjanak kárpótlást. Ő azt javasolta, hogy forduljak a magyar vezetőkhöz és a katolikus egyházhoz.
* képaláírás tőlünk

http://alfahir.jobbikhosting.info/a_soha_veget_nem_ero_karpotlas
http://mandiner.hu/cikk/20130706_megallapodott_a_kormany_a_kulfoldon_elo_holokauszttulelok karpotlasarol

Az én nagyapámat is elvitték a németek kényszermunkára és bele is halt a hideg télbe, és 9 árvát hagyott hátra a katolikus hajdúsámsoni Dobos Gábor. A családunk azóta sem látott kárpótlást, és a magyar - és a német szervek is arról tájékoztattak, hogy a kárpótlás már lezárult, és ekkor tudtam meg, hogy a Gyurcsány kormány 21 600 000 USD kárpótlást írt elő a MAZSIHISZ részére, amelyet több részletben ki is fizettek már, és az Orbán kormány most indította el a megszakadt kifizetések folytatását.

Mi hazafias magyarok több szempontból nem értünk egyet ezen újabb kárpótlással:

  • az 1944-1945-ös eseményeket már le kellene zárni, és megbékélni a múlttal, mint ahogyan a magyarságnak is meg kellett Trianonnal, a Donnal, és minden történelmi veszteségünkkel. ( Mohács).
  • nem fizethetünk örökké a nácik tetteiért, és Horthy által mi védtük legtovább Európában a zsidóságot.
  • számos elhurcolt leszármazottja a mai napig nem kapott kárpótlást, csak mert nem zsidó, és nem is cigány származású volt...ezt E-mail ben panaszolták el nekem több éve!!
A magyar jog és a nemzetközi egyezmények is tiltják az etnikai-és vallási megkülönböztetést, és felháborító az a jogsértés, hogy pontosan azok élvezik ennek az anyagi következményeit, akik évtizedek óta a megkülönböztetés ellen beszélnek a médiákon keresztül. Nem ismerjük el az örök és kollektív bűnösséget, amit folyamatosan próbál a MAZSIHISZ és a külföldi zsidóság egy része a hazai balliberális értelmiségiekkel együtt terjeszteni és elültetni a magyarság lelkében, mivel:
  • Magyarország megszállt ország volt az elhurcolások idején, a németek által.
  • történelmi tény, hogy a zsidóság is számos népirtást hajtott végre az ókor óta, amiről Josephus Flavius is beszámolt: több millió embert irtottak ki karddal, majd más fejlettebb eszközökkel, amiről ma nem illik beszélni, mert nem polkorrekt.
Tessék elolvasni J. F. zsidó hadvezér- és történetíró műveit és a későbbi történészekét is!
  • Mikor fizet a zsidóság a ő általuk elkövetett népirtásokért???
  • Mikor kapnak a katolikus, református magyarok is kárpótlást a nagyszüleik elhurcolása-és a földjeik elkobzása után??
  • Milyen jogrendben élünk mi itt az álságos EU-n belül,ahol állítólag jogállamok vannak, de mégis egy törpe cionista kisebbség uralja az EU és a magyar  döntéshozókat??
  • Meddig fizessen a magyar adófizető a kevéske jövedelméből egy olyan történelmi bűncselekményért, amelyet nem ő követett el, hanem a náci vezetés?
  • Hol itt az etika, az igazság, és a hazafiság, ha a FIDESZ is az MSZP hagyományát követve fizet millió dolláros összegeket talán még hosszú évekig a külföldi zsidóságnak??
Tudjuk, hogy a magyar emberek adójából fizeti a magyar állam a külföldtől felvett hiteleket, és a zsidóságnak nyújtott kárpótlásokat is, miközben a kis pénzű és munkanélküli magyarok már menekülnek a világba. 

Iványi Sándor 
Debrecen 
Hungary 
+ 36 20 457 0743
Megjegyzésünk: Amennyiben Magyarország vezetői szakítani tudnának azzal, hogy a történelmi alkotmányunk helyett az 1919-es "szovjet" tanácsköztársasággal vállalnak jogfolytonosságot mind az alaptörvényben, mind pedig az államrendszerben, akkor a kárpótlás kérdése nemhogy értelmét vesztené, hanem azonnal felmerülhetne a kérdés, hogy kinek a részéről és kinek a részére is kell itt kárpótlást fizetni?!
Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése