2013. november 29., péntek

Hóvégi tiltakozás Veszprémben és Zalagyömörőn

FELHÍVÁS - MEGMOZDULÁS
Veszprém és Zalagyömörő, november 30.

Anyaföldvédelmi Kerekasztal | 2013. november 21.


SZÁMOLJUK FEL A ZSEBSZERZŐDÉSEKET!
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ ÉS AUTÓS TILTAKOZÓ RENDEZVÉNY
2013. november 30.

A törvényellenes zsebszerződések kb. egymillió hektár magyar termőföldet érintenek. Ez a föld nem a magyaroknak nyújt munkát és megélhetést, gyarapodást, hanem külföldieknek. Amennyiben a moratóriumot feloldják, ezek a földek hivatalosan is külföldi tulajdonba kerülhetnek, és akkor a magyar termőföld közel egyötöde vész el az ország számára. Ezzel elveszítjük legértékesebb természeti erőforrásunkat, megélhetésünk, jövőnk egyetlen megmaradt, legfontosabb zálogát.
Erre a fenyegető katasztrófára hívjuk fel a figyelmet sajtótájékoztatóval és autós tiltakozó rendezvénnyel november 30-án, szombaton.
Anyaföldvédelmi Kerekasztal sajtótájékoztató: „El innen rablók, ez az én hazám!
10.00: Veszprém, a Megyei Földhivatal épülete előtt (8200 Veszprém, Vörösmarty tér 9.) – Tamási Béláné, Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület ­– Fejér Szövetség, Anyaföldvédelmi Kerekasztal; Ferenczi Gábor, a Jobbik Veszprém megyei elnöke
11.30: Zalagyömörő, 84-­es út 28. kilométerkő, a zalagyömörői lehajtó – Hibbey Zsombor zalai gazda, Anyaföldvédelmi Kerekasztal (a Barbárok kézfogása c. film szereplője); Dobó Zoltán, a Jobbik helyi képviselője
Autós tiltakozó rendezvény:
11.00–13.30: a 84-es út 28–29. kilométerkő közötti szakaszán, a sajtótájékoztató helyszínén, a zalagyömörői lehajtónál gyülekeznek az autók.
Az idő sürget, cselekednünk kell!
Mindenkit hívunk, csatlakozzon! Jöjjenek el a sajtótájékoztatókra, és csatlakozzanak az autós tiltakozó rendezvényünkhöz! A magyar föld a miénk, és megtartjuk magunknak! A földünket csak MI védhetjük meg, és MOST kell megvédenünk.
Földet adjunk a gyermekeink kezébe, ne vándorbotot!
Felvilágosítás, az autós tiltakozó rendezvényre jelentkezés:
Anyaföldvédelmi Kerekasztal ügyelet: ugyelet@foldvedelem.hu
Veszprém megyében: forgo.gyula@jobbik.hu

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése