2013. november 23., szombat

Miért is menekítették más állásba az NFA elnökét?

Honfitársaink!

Több mint fél évvel ezelőtt, április 30-án hangzott el a mondat a - valójában agyon titkosított, gyáva inkognitóban működő - NFA budapesti székháza előtt.

Az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület – Fejér Szövetség, a Kajászói, a Bábonymegyer-Som feles Gazdatanács és a Gazdatanácsok Szövetsége megbízásából feljelentést tesz a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet elnöke, Sebestyén Róbert és minden ismeretlen tettestársa ellen okirat hamisítás, törvénytelen szerződésmódosítás, hatalommal való visszaélés, állami vagyon gondatlan kezelése és a nyilvánosság szándékos megtévesztése alapos gyanújával.
forrás: Karmasztrológia

Azon kivételes esetek egyike volt, mikor e hír a HÍR TV kommentár nélküli adásában is helyet kapott: http://www.youtube.com/watch?v=OZvUvXK58fE


Időközben aztán - hogy, hogy nem - Sebestyén Róbert NFA elnököt - a közvéleményt szokásosan ködös indoklásokkal kábítva - elnöki megbizatása alól felmentették, pontosabban a rivalda fényből - nem hűvösre ugyan, de - árnyékba helyezték. Hirtelen, november 15-én (A Gazdatanácsok Szövetsége honlapjáról nem is hiányozhatott a megjegyzés: Nem menekül, aki félrelép, avagy félreáll) 

A napokban pedig a Fejér Szövetség illetékes tagegyesülete, az Összefogás postaládájában landolt egy kissé megkésett küldemény, benne egy határozattal, ami - minő véletlen (?) - éppen csak két-három nappal azelőtt - november 12-én - született, mint a felmentés. No, nem a büntető eljárás alól mentették fel Sebestyén Róbertet, sőt. Ellene büntető ügyben a nyomozást is elrendelték (Lásd a csatolt határozatot itt is!). Csupán az NFA elnöki tisztségéből mentették fel, azaz inkább árnyék tisztségbe menekítették.

Nos - már a legkevésbé sem tisztelt - jelenlegi vidékfejlesztési miniszterség!
Cáfolják, ha tudják, hogy Sebestyén Róbert körül büdös a lég! Ki fedezi még? S, a fedezőket meddig fedezik még? Kíváncsian várjuk a további fejleményt, no meg a büntető feljelentés többi pontjában is végre valami eseményt! Állunk rendelkezésre, ha a törvénytelenségek felszámolása a cél.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat
* Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése