2012. március 13., kedd

Három a magyar igazság - váljék el az a bizonyos ürülék végre a májától!

A címadó mondat - a gondolatjel után - a nemrég lezajlott parlamenti szavazás előtt utolsó hozzászólóként szóló előterjesztőtől hangzott el, Apáti Mihály utolsó mondatában az IMF 1982. évben törvényerejű rendeletben "deklarált" jogállásának eltörléséről.

Nemrég egy fityisz közeli lap is írt erről: Helyi a téma, s a kígyó a farkába harapott avagy havazik nagyon

A rendkívül forradalmi kétharmatnyi többséget képviselő, fityiszként ejtendő és fidesz-ként írandó, mintegy 20-30 ezer fős tagságot (lehet, hogy tévedünk, mert jóval kevesebb) számláló
- állítólag a 2010-ig önmagát orrba-szájba agyonnyerő szekfűsöknél, avagy a kitartóan mindig is öreg-proletár, de ha kellett multinacinál-liberál-szociális és kommunista-bolsevista-globalista szavazóbázisra épülő pártoknál jóval nemzetibb -
párt által kormányzó többség a Jobbik által benyújtott "földtörvény" (1) és az LMP által benyújtott "ügynöktörvény" (2) után ezt is leszavazta, azaz még azt is, hogy tárgysorozatba kerüljön ez az "IMF törvény" javaslat.
Ím már harmadik bizonyítékát állítva fel annak, hogy mi is az igazság, ha egyszer három független tény adja meg valami igazi arcát. Kirajzolódott, ha előbb nem, hát most.

Tessék megnézni, majd elgondolkodni! Miért is vannak ott ezek a képviselők, akik hozzá sem szóltak, de egységesen, a frakcióelnök kajabálása szerint nyomták a gombjaikat, úgymond: szabadon, hát legalábbis Önöktől, hajdani választóktól egészen függetlenül, az biztos!



Van-e megoldás a bolsevista utódpárt tömegei, és az utóbbi 20 évben megszületett törpepártok töredékei által elképesztően kizárólagos hatalmi játékából, amit ma pártdemokráciának neveznek!

Attól még, hogy vannak időnként pártok, amelyek ideig-óráig talán nemzeti és magyar érdekeket is szolgálhatnak, tehát, ha van is ilyen. attól még úgy ahogy van, úgy van elegünk a pártokráciából, a szakértelmet magasan hiányoló haszonleső előnyerőkből.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Vonatkozó további bejegyzéseink: 
Ultimátum és államadósság

s egy ráadás szigorúan 14 év fölött (érthető a velejétől 44 év fölött)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése