2012. november 18., vasárnap

Az Élőlánc Magyarországért felhívása a föld védelmében

Felhívás a föld védelmében

Honfitársaink!
Gazdák és Városlakók!

Mindannyiunk jövője múlik azon, milyen földtörvényt fogad el az Országgyűlés. A médiumok a közvélemény összezavarásán ügyködnek, ezért alkalmatlanok a hiteles tájékoztatásra. A földtörvény akkor szolgálja a magyar nép jövőjét, ha az Ángyán József és Bencsik János által beterjesztett módosító indítványok tartalma szerint alakul.

A föld legyen a helyben lakóké! A helyben lakás helyben lakást jelent, nem a szomszéd falut, vagy a húsz kilométerre meghúzott kör peremére sebtiben bejegyzett kft-ket! Minden olyan módosítás, mely az Ángyán–Bencsik-javaslatot fellazítja – mint például a beterjesztett MAGOSZ-javaslat –, a nép érdeke ellen való. Figyelmeztetünk minden képviselőt:, számon fogjuk kérni rajtuk, kit képviseltek.

A törvény vitája most zajlik. Napokon belül szükséges lehet békés demonstrációval megjelennünk a budapesti Kossuth téren, a 2005-ös gazdatüntetéshez hasonlóan. Jelzést kell adnunk a képviselőknek, hogy a népet nem lehet félrevezetni. Egyenes beszédre van szükség.

2005-ben Ángyán József ott a tárgyalóasztalnál harcolt a gazdák oldalán. Az akkor mellette állók közül néhányan azóta elárulták a gazdák ügyét. Jakab István és a MAGOSZ méltatlanná vált a gazdák képviseletére, távozzon! Fazekas Sándor miniszter, Szabó Csaba és Budai Gyula államtitkárok és segédeik hazugságaiból elegünk van, távozzanak! De hallgassanak a Gőgös Zoltánok és társaik is, akik 2005-ben már megmutatták, hol állnak!

Ángyán professzor úr most a Házon belül küzd értünk. Ki kell állnunk mellette odakint a téren!

Vidékiek és Városlakók!

Nem engedhetjük, hogy a földet oligarchák és tőkés társaságok, műkörmösök és tetőfedők kaparintsák meg! Az érdekünk közös: egy élhető Magyarország, ahol nem bérmunkások dolgoznak a grófi szérűn, hanem gazdák, családi gazdaságok, azok szövetkezetei, akik a maguk urai.

Mindezt – a Vidékstratégiát – a Kormány elfogadta. Ezt vártuk, ezt kérjük számon tőlük! Mi nem szavaztunk sem Csányi Sándorra, sem Nyerges Zsoltra, sem más, bal- vagy jobboldali földesúrra. Távozzanak az Országgyűlés környékéről is!

Kísérjük figyelemmel a parlamenti történéseket és amikor eljön az idő, mozduljunk meg! Kísérjék figyelemmel a www.kielegyenafold.hu honlapot, ahol a földtörvénnyel kapcsolatos fejleményekről olvashatnak. Ez az a honlap, ahol az Ángyán-jelentések megjelentek – egyetlen hiteles tájékoztató forrásként.

Ha megadjuk a jelet, jöjjetek! Békés demonstrációnkra valamennyi honfitársunkat várjuk!

Isten óvja Magyarországot!

Budapest, 2012. november 13.

Élőlánc Magyarországért

MUNKAÉRTEKEZLET ÉS SZOLIDARITÁSI NAGYGYŰLÉS 
/KAJÁSZÓ, 2012. DECEMBER 1./
Előzetes jelentkezés: fejerszovetseg@gmail.com (tárgy: Igazságot Kajászónak) 

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése