2012. november 17., szombat

Ha szombat, akkor Szent László MTA - Hévízi Józsával és Grandpierre Atillával

Szombat 15 óra: Dr. Hévízi Józsa és Dr. Grandpierre Atilla előadásai a Szent László-MTA-n

Szombaton, november 17-én, 15 órától folytatódik a magyar nemzet új meghatározásának kidolgozásához elvezető dolgozatok sorozata  a Szent László Magyarságtudományi Akadémián, Bácsfainé Dr. Hévízi Józsa előadásával, Vallási és etnikai közösségek a Szent Korona országában címmel. Ezt követően, az ugyancsak a Magyarok VIII. Világkongresszusa keretében megtartott A Fény üzenete című, kulturális konferenciát ismerteti Dr. Grandpierre Atilla fizikus, zenész.  A két beszélgetést Dr. Drábik János és Bottyán Zoltán, illetve Dr. Boór Ferenc moderálják. Az MVSZ Magyarok Házában sorra kerülő előadást élőben követhetik az akadémia világhálós video-konferencia termében.

I. rész  15-17 óra között – A magyar nemzet új meghatározásaVallási és etnikai közösségek a Szent Korona országában címmel Bácsfainé Dr. Hévízi Józsa tanár, az Erdélyi Szövetség elnöke tart előadást, majd Dr. Drábik Jánossal, a Szent László-MTA elnökével és Bottyán Zoltán ügyvezető elnökkel folytat beszélgetést a témáról.
II. rész 17-19 óra között A Fény üzenete című konferencia tükrében – Dr. Grandpierre Atilla fizikus, zenész előadása majd beszélgetése hallgatható, amelyet Dr. Boór Ferenc egyetemi oktató moderál.


 
                                   Dr. Drábik János, Bottyán Zoltán és Dr. Boór Ferenc

Az előadásokat ide kattintva tekinthetik meg az érdeklődők, az alább leírtak szerint eljárva.
Belépési jelszó: szt.lmta
1. lépés: kattintson a „Click to Join” szóra


2. lépés: írja be a teljes nevét (intézmény esetén: az intézmény nevét is) és kattintson az OK gombra

3. lépés: írja be a jelszót: szt.lmta és kattintson az OK gombra

4. lépés: bent van a teremben és látja a nevét (mellette az „ME” feliratot, ez mutatja, hogy névazonosság esetén Ön melyik)

A helyszínen megvásárolható lesz a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel, 2000 forintért vehetnek meg. 
MVSZ Sajtószolgálat
7654/121115

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése