2012. november 4., vasárnap

Végveszélyben Szabadka belvárosa

Tisztelt Aláíró!

Szabadka belvárosa
Lerombolásra ítélve

A Váralja Szövetség a délvidéki Szabadka veszélybe került épített örökségének megóvásáért indítot kezdeményezése kapcsán keresi meg Önt.

Sajnos ügyünk felől nincsenek biztató híreink: a városrendezési terv jelenlegi tervezetében már 1063 épület (!!!) bontását irányozzák elő.

Olvassa el részletes beszámolónkat! Kattintson!
(Benne: részletes hírek a fejleményekről, Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter leveléről, a háttérben megjelent izraeli befektetőkről és egyebekről...)


A Váralja Szövetség azt szeretné, ha minél többen megismerhetnék Szabadka épített örökségét, ezért tavaly novemberi szakmai kirándulásunkon készített fényképeinkből válogatást tettünk fel az internetre. Több mint 150 fényképet tekinthet meg a Váralja Szövetség hivatalos Facebook-oldalán Szabadka értékeiről. Kattintson!

A Váralja Szövetség a magyar kormány határozottabb fellépését sürgeti a városrendezési terv elfogadásának megakadályozása érdekében.

Barátsággal:
Váralja Szövetség 
-------------------------
Összefogás Szabadka épített örökségéért
Szabadon terjeszthető! Ha továbbküldi, megköszönjük!
Üzemeltető: Váralja Szövetség
Honlap: www.varaljaszovetseg.hu
E-mail: varalja.szovetseg@gmail.com
Ön azért kapott tőlünk levelet, mivel 2011-ben aláírta Szabadka történelmi belvárosának megmentéséért indított petíciónkat. Amennyiben a továbbiakban nem kíván értesülni felhívásainkról, az alábbi linkre kattintva azonnal és véglegesen töröljük az adatbázisból: Leiratkozás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése