2012. november 16., péntek

Egy TAHSZ és egy MSZ alapító tag nyilatkozata Kajászóról

A föld dübörög!

Itt az idő, hogy Hazánk más területein is, Kajászó-hoz hasonlóan lépjenek föl a föld védelmében a helyi gazdák, és a civil szervezetek álljanak melléjük és segítsék őket.
Fetzer János a TAHSZ főszervezője

Beszámoló a jelenlegi helyzetről földügyben:
a WWW.TAHSZ.COM honlap FÖLDÜGY MENÜPONTJÁBAN AZ AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK: 

Bátor Népnek van Hazája

Eljött a cselekvés ideje. Istenadta jogunk s kötelességünk a Magyar Földet megművelni, megvédeni, hiszen ezért vagyunk itt, ezért Teremtettünk ide a Kárpát-medencébe. Megeshet, hogy megindított szabadságharcunk, honvédő háborúra fordul, nekünk, akárcsak eleinknek, állnunk kell a sarat.

Hányszor esett meg, hogy a "hatalom hivatalos szervei", még a számunkra kedvezőtlen törvényeket sem tartották, tartatták be, súlyosan sértve Nemzetünk érdekeit? Kötelességünk földünket, éltető Anyaföldünket megvédeni, gyermekeinknek, unokáinknak megőrizni.

Történeti Alkotmányunk jogfolytonosságáról, Szent Koronánk működéséről nem elég beszélni, azért cselekednünk is kell. Kajászón példát mutattak a cselekvésből. Az "Őszi szántás" elnevezésű akcióval, az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület összefogva a Fejér Szövetséggel és a kajászói gazdákkal megtette az első lépést. Ezt a tettet, követni kell. Az életet, a földet, a hazát a helyi kisközösségek, a családok összefogása, a közbirtokosság felélesztése óvhatja, tarthatja meg. Kötelességünk összefogni s a településeken segíteni a közbirtokosság felállítását, amihez a Magyarok Szövetsége tagjainak támogatása elengedhetetlen. Kérek hát mindenkit, akinek Szent a Haza segítse ezt a munkát, tegyen Nemzetünkért.

"Kő mán a vitézség!"

A Teremtő Egy Isten Szeretetében is, a Magyar Nemzet Teremtő Erejében is bízva, szeretettel.

2012. november 12.

        Benis Miklós Mihály
        A Magyarok Szövetsége alapító tagja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése