2012. november 23., péntek

Frontvonalban a Marevosz - otthon- és földvédelem!

Leveles ládánkba érkezett:

"A Koppány Csoport által életre hívott konferencia, melynek célja, a kilakoltatások és devizahitel-csapda elleni küzdelem koordinálása, valamint az e célt maguk elé tűző civil csoportosulások munkájának összehangolása volt, minden várakozást felülmúló eredményt hozott.

A megállapodáshoz természetesen a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége csatlakozott, hiszen eddig is részt vettünk az otthon védelemben."

forrás:
http://marevosz.gportal.hu/gindex.php?pg=35323438&nid=6295908

--------------------------------------------------------------------------------------------

Frontvonalban: Kajászó! Ne hagyjuk magukra a fenyegetett gazdákat!!

A MAREVOSZ kiáll a törvénytelen helyzetet helyreállító gazdák mellett. Tatár József írása:

Kajászói gazdák álláspontja:
A jelenleg érvényben lévő földtörvény, az 1994. évi LV. trv. 5§. (1) bekezdés alapján magánszemély 300 ha VAGY 6000 AK termőföldet birtokolhat.
Ezzel szemben Kiss Árpád Kápolnásnyéki lakos az NFA-tól 8194 AK területet kapott 20 évre. A törvényes részen felüli területet, amely 2194 AK, 70 ha, avagy 700 000 nm illetve 100db „labdarúgó pálya” nagyságú, a Gazdatanács döntése alapján NEM ENGEDJÜK törvénytelenül megművelni. A terület feletti rendelkezést ezért, a törvényesség helyreállításáért vontuk a kajászói gazdák hatáskörébe (ún. „közbirtokosságba”).

Az NFA azt hangsúlyozza, hogy a pályázatok során mindenkor a törvények szerint jár el, ezért a kajászói gazdák ezen a kijelentésen, - valamint a Magyaralmási példán felbuzdulva, ahol egy pályázatot hasonló okok miatt vont vissza az NFA – úgy döntöttek, hogy Kajászón vissza kell állítani a törvényes állapotot. Előtte - jogkövető magatartást tanúsítva - megkeresték az ügyben a hivatalos intézményeket, többször jelezték az elhatározásukat, de senki nem állt velük szóba. A gazdák ezek után tették a dolgukat, a törvények, a jog, és az igazság szellemében cselekedve.

A Kormány felhördülése:
A kajászói „földfoglalások” miatt azonnal feljelentéseket tett a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) egyúttal hangsúlyozta, hogy minden lehetséges jogi eszközzel fellép a „földfoglalók” ellen. A kajászói esetet a kormány kérésére az Országos Rendőr-főkapitányság vizsgálja, Pintér Sándor belügyminiszter egyértelműsítette, hogy nagyon odafigyel az ügyre, mivel a belügyminiszter a hivatalba lépésekor egyértelművé tette, "hogy az ország területén a hatályos törvényeknek megfelelő magatartást kell tanúsítania mindenkinek. Aki törvényt sért, az vallástól, felekezettől és párthovatartozástól függetlenül a hatályos törvények szankciójával kell, hogy szembenézzen". A BM közleményében azt írta: a kajászói esetben a rendőrség jelen pillanatban a tényállási elemeket gyűjti össze és értékeli.

Elgondolkodtató….Közeli történelmünk szemlélete a jogról és az igazságról:

2010…Pintér Sándor leendő belügyminiszter kijelentése Gergényi Péterrel kapcsolatban:
…Nem gondolja, hogy Gergényi Péter volt budapesti rendőrkapitány törvénytelenül járt volna el a 2006-os oszlatások levezénylésénél…de az ügyészség feladata lesz ezt megállapítani…

2012 Völgyesi Miklós a parlamenti vizsgálóbizottság vezetője, a Gergényi Péter által vezényelt rendőrség „teljesítményéről”:
A diszkréten túlkapásoknak nevezett akciók valójában köztörvényes, zömmel katonai bűncselekmények, amelyekkel szemben egy jogállamban el kell járni… A Balsai-jelentésre alapozva saját állampolgári joga és kötelessége alapján tett büntető feljelentést a legfőbb ügyésznél, mert a magyar Btk. úgy rendelkezik, hogy ha a hatalom erőszakos cselekményekkel gátolja az állampolgárokat törvényes emberi és politikai jogaik gyakorlásában, akkor terrorcselekményt valósít meg.

Konklúzió: köztörvényes, zömmel katonai bűncselekményeket elkövető egykori főrendőrök szabadlábon…Miközben a hatalmon lévő, magát nemzetinek nevező kormány rendvédelmi szerveinek vezetője nagyobb közellenségnek tartja a jogtisztelő kajászói gazdákat, mint a fél várost véresre verő rendőrterrorista Gergényi Pétert, és bűntársait. Miközben a kajászói gazdák cselekedetére órákon belül „rámozdultak”, addig az ócskavasprefektus hatodik éve valamiért (!) érinthetetlen.

Sajnos azt kell üzennünk az illetékeseknek (nemcsak) a kajászói frontvonalból: Elmennek ezzel az elcsépelt „jogállami” blablaval oda ahova minden jóérzésű magyar küldi őket!

Természetesen valóban jogtisztelő állampolgárokként, teljes mellszélességgel ott állunk a kajászói Gazdatanács, a Fejér Szövetség, az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület példamutató tagjai mellet. Nem hagyhatjuk, hogy gazként nője be hazánkat a törvényesített törvénytelenség!

Ne hagyjuk magukra a fenyegetett, bátor civileket, csatlakozzunk hozzájuk, támogassuk őket!
Mellettük a helyünk! Elsőként:

Tatár József
Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége elnök
---------------------------------------------------------------------------------------------


Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése