2014. július 31., csütörtök

100 évesen is, Kanadában is Kárpátaljáért

Kárpátaljáért! – Százévesek is megmozdultak - v. Detre Gyula példája

v. Detre Gyula főhadnagy,
tb. vitézi törzskapitány átveszi a rubin diplomáját

v. Detre Gyula, a Vitézi Rend tb. kanadai törzskapitánya Kanadából, Montrealból küldte a kárpátaljai magyar fiatalok védelmében indított akció aláírásgyűjtő ívét, amelyet Ő is aláírt:

Ne vigyék a kárpátaljai magyar fiatalokat ágyútölteléknek az ukrajnai konfliktusokba!

A Magyarok Világszövetsége köszönetet mond v. Detre Gyulának – akit a m. kir. Horthy Miklós Honvéd Repülő Akadémián1942. december 6-án avattak tisztté – példaadásáért. Felhívjuk minden nemzettársunk figyelmét, hogy aláírással a világhálón is lehet csatlakozni.

Kárpátaljáért is szól a harang a mai, Petőfi Sándornak szentelt megmozduláson Budapesten.

MVSZ Sajtószolgálat
8443/140731

Augusztus 7.-ig várják tagjaink az aláírókat a Koronázó téren. Ha fehérvári, akkor a "Romkert" mellett, ha nem fehérvári, akkor elektronikusan, de

 Fejér Szövetség Sajtószolgálat


„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint. (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése