2014. július 30., szerda

Annyit csak, amennyi a hatáskörünk ... ne tovább!

Rendületlenül folyik az MVSZ országos aláírásgyűjtő akciója...
Augusztus 7.-ig várják tagjaink az aláírókat a Koronázó téren. Ha fehérvári, akkor a "Romkert" mellett, ha nem fehérvári, akkor elektronikusan, de

Hogy miért is? Mert ...

Az orosz védelmi miniszter higgadt kérdései az USA-hoz (videó)

Az orosz védelmi minisztérium a napokban hozta nyilvánosságra az orosz műholdas felvételeket az MH-17-es lelövésével kapcsolatban. Az amerikaik nem reagáltak erre, de nem is tették közzé saját műholdas adataikat, csak vádolnak. Még azt is tudják, hol vannak telepítve az ukrán rakétavetők. Vajon miért nem azon tanakodnak, hogy kik lövik a polgárokat Kelet-Ukrajnában?

NIF

Izrael-Ukrajna-Megszállási Emlékmű – Ennyire elveszett értékrend uralkodik az átlagembernél ?

Bevallom sok portál anyagait és hozzászólásait olvasom el mostanában, mert kíváncsi vagyok vajon hogyan gondolkodnak az átlagemberek és hozzászólók. Rá kell jönnöm minden nap, hogy tragikus a helyzet. Nem is hogy tragikus, halálosan életveszélyes, amilyen tudathasadásos állapotban vegetál az értelmesebbnek számító (vagyis magát annak tartó) réteg is. Jelenleg a híreket (az ostobáknak szánt bulvár-baleset-állatkert híreket nem is számítva) uralja a megosztottság és a fejekben lévő sötétség ! Nem a tudatlanságra gondolok elsősorban, hanem az ÉRTÉKREND ELVESZTÉSÉRE !
Előre elnézést, de se a képeket, se a valóságot nem fogom kicenzúrázni ! Mert ez 2014 ! 

Ha a történelem lapjain vagy 1944-es fotókon tudunk szörnyülködni, hogyan fordulhatott ez elő, akkor igenis szembesüljünk azzal, hogy a történelem és az emberiség semmit nem változik. Ez zajlik ma is ezen a nyári napon !

Ennyire nem tudjuk mi az emberi élet értéke, hogy két étkezés között a konyhai TV-n csak legyintünk, amikor lemészárolt civilekről esik szó Izraelben vagy Kelet-Ukrajnában, de ölre megyünk egymással, hogy az a nyomorult emlékmű álljon vagy ne álljon !?

Cirkusz kell a népnek ! És hozzá a majmok is nagyon hamar előkerülnek….. Kettős mérce – képmutatás jellemzi ezt az egész ügyet ! Ki a francot érdekel már, hogy egy kő és márványdarab éppen azt fejezi-e ki, amit a tudatunkba beleégetett éveken keresztül a média, sőt a legtöbb meghamisított történelemkönyv ! Akkor amikor arra hivatkoznak, hogy “ebből tanulnia kell az utókornak, hogy ilyen szörnyűség többé ne fordulhasson elő” …..

Komolyan ? Tényleg ?
Akkor miért lép át mindenki és tartja természetesnek, hogy Szlovjanszk, Luganszk és Kelet-Ukrajna utcáin tucatjával fekszenek az ukrán kormány által lebombázott agyonlőtt civilek (nénik, bácsik, anyák, fiatalok)… Ugyanolyanok, mint Szeged vagy Sopron utcáin látható emberek…. Nem terroristák, nem szakadárok, nem felkelők, nem a mindenkori hatalmat megdönteni akarók... Élni és boldogulni akaró emberek ! Mi vagyunk azok ! Senkinek nem tűnik föl és nem is számít, ha valakit agyonlőnek, kivégeznek, a szomszédunkban ?!?

Nem a Holocaust-ért vagyunk felelősek vagy amit a náci Németország csinált ! Abban a történelmi korszakban behódolt és engedelmeskedett nekik még maga a Római Katolikus Anyaszentegyház és a Vatikán is ! Akkor mit akarunk egy szerencsétlen eltiport, állandóan idegen erők által megszállt magyar népet még mindig kollektív bűnösként gyalázni, fejét erővel a sárba belenyomni ?!?  Megalázkodtunk és bocsánatot kértünk már milliószor, lassan havonta tartunk megemlékezéseket a 70 évvel ezelőtti történelemért !

ELÉG VOLT !

MI azért vagyunk felelősek, ami MOST zajlik körülöttünk és kiállunk az értékek és az emberi élet védelme mellett vagy hallgatunk ! Ez csak döntés és értékrend kérdése. Na és persze bátorság vagy meghunyászkodás és a birka tömeggel való rossz irányba haladás kérdése.

Vagy ami még rosszabb: emlékművekről, pártokról, ostoba politikusokról, 20 évvel ezelőtti pedofil noname emberekről beszélünk, illetve hagyjuk, hogy beszéltessenek, megvezessenek bennünket.

1967 óta az ENSZ határozatát semmibe vevő zsidó állam és telepesek ámokfutása a megszállt palesztin néppel szemben természetes, a gyerekek, emberek szabályos kivégzése, lemészárlása tankok, F-16-osok és izraeli mesterlövészek által szintén természetes a ma emberének ? 

Vagyis csak egy bizonyos rétegnek, akik olyan szinten beszőtték a közéletet és a közbeszédet, hogy a tudatlan állampolgár képes elhinni, hogy ez így is van rendjén és ez az elfogadott értékrend. De ez nem az ! Ez NEM MAGYAR ÉRTÉKREND ! Nem egy több ezer éves spirituálisan fejlett egykori nép értékrendje !

https://www.youtube.com/watch?v=TBPkzYPMe9w
A felvétel a képre kattintva külön ablakban indul
Ez a réteg, amikor ezen szavak bármelyikét meglátja, már azonnal skatulyáz: szélsőjobbos, magyarkodó, jobbikos, antiszemita, összeesküvés-elmélet hívő, …, stb. sorolhatnám. Pedig egyik sem vagyok és magasról teszek a bábjátékosok különböző pártjaira. Régen túl van rajta szerintem bármilyen ébredő gondolkodású tudatos ember, hogy ebben az ócska hazug rendszerben gondolkodjon….. 

Hogyan lehet elmenni amellett, hogy az ukrán kormány civileket mészárol le, de ugyanezt teszi amerikai fegyverarzenállal az ISIS-ISIL Irakban, Szíriában…., teszi ezt a fasiszta apartheid Izrael minden nap a világ legnagyobb koncentrációs táborába bezárt 1,5 milliós palesztin néppel !?! Halomra ölik az ártatlan civileket, nőket, gyerekeket ! Mindezt valami nagyon beteg ideológia és hazugság-propaganda közepette !

2014 július 22 – A NÉPIRTÁS most zajlik !!! nem az emlékműnél ! Nem 70 éve ! Nem Srebrenicában 20 éve… MOST MA ITT !!! Miért nem szabad erről beszélni ? De főleg kimondani az igazat és TENNI ellene ?
...
(a folytatás is olvasható ide kattintva, itt)


Kijev pusztítást és halált hoz Ukrajna dél-keleti részére

by Nifadmin

Délkelet-Ukrajnában a humanitárius katasztrófa nem hagy esélyt a polgári lakosságnak. Úgy látszik, Kijevnek nem kellenek az élő emberek, csupán a területre és annak készleteire van szüksége.
© Fotó: RIA Novosztyi/Andrej Sztyenyin
Naponta vétlen emberek pusztulnak az ukrán hadsereg csapásai alatt. Például, csupán a keddi napon Luhanszkban hárman belehaltak fegyveres összecsapások során kapott lőtt sebekbe és sérülésekbe, további tíz békés polgári lakos megsebesült. A város folytonos ágyúzása következtében pedig csupán ezen az egy napon mintegy 20 épület vált rommá. Ez a helyzet nemcsak Luhanszkra jellemző, hanem Ukrajna dél-keleti részének más városaira is. A Novaja Rusz koordinációs központjának képviselője – Dmitrij Dzigovbrodszkij – hangoztatja: Bővebben
A Nemzeti Internet Figyelő cikkeiből a fenti részleteket továbbította a
Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése