2014. július 12., szombat

Balogh Béla a vendég a 229. (rendkívüli) Hétvezér Estén

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Balogh Béla: A karma feloldása - önismeret, elfogadás, megbocsátás

Rendkívüli Nyílt Hétvezér Est
a 229.
 Székesfehérvár, Országzászló tér
(eső esetén: Miss Tee Teabolt, Székesfehérvár, Ady Endre u. 32. I. em.)
2014. július 15. 19:00
 Előadást tart: Balogh Béla, hídépítő mérnök
A karma feloldása - önismeret, elfogadás, megbocsátás

Balogh Béla 2 évvel ezelőtt tartott előadást a Fejér Szövetségben. Az esemény igen emlékezetes, hiszen a nagy érdeklődésre tekintettel egy színháztermet kellett foglalni erre az alkalomra. A várható siker nem maradt el, zsúfolásig telt meg a nézőtér, az előadó pedig alig győzte megválaszolni a végén elhangzott kérdéseket.

Vajon mi az oka, hogy a-foglalkozását tekintve-, hídépítő mérnök gondolatai ilyen sok embert vonzanak? 
A választ megkapjuk, ha elolvassuk első könyvét, „A végső valóság”-ot, amely  áttekinthető formában mutatja be az univerzum törvényeit, rendet teremt az évezredeken át felhalmozott világképek és a valóság közt, sőt a halál utáni élet is bizonyosságként kerül elénk.

Miért is fontos ez a ma emberének? 
Korszakváltásban vagyunk, a romboló, pusztító, hazugságokkal teli Kali juga (vaskor, Káosz), amely emberek milliót vitte tévútra, most a végét járja. Már látszanak az új, Vízöntő korszak jelei, ahol az emberek ráeszmélnek, hogy az anyagiak nem adnak meg mindent. 
Jelenleg még tart a két értékrend harca, fontos, hogy tisztán lássunk, és helyére tudjuk tenni a „szeretet” és „tudás” kérdését.

„Az univerzum törvénye minden emberre érvényes, ez alól kibúvó senki számára nincsen. Ez a törvény az ok-okozati törvényen alapszik, ami akkor is visszahatással van az egyén gondolataira, cselekedeteire, ha az egyén mit sem tud róla, ebben nem hisz, vagy nem akar tudomást venni” –mondta Balogh Béla az Echo Tv egyik ezoterikus műsorában.
A Végső valóság írója, könnyen érthető, élvezetes módjával, nemcsak kellemes estét ígér a fehérváriak számára, hanem tanít is. 

Városunkban fontos döntések születnek mostanában a felújítás vagy lerombolás (átalakítás) kérdéseiben, kiemelkedő ünnepi események zajlanak augusztus nagy részében.
 
Tiltakozzunk valami ellen vagy álljunk ki valamiért?
Hogyan őrizzük meg történelmünket, városunk, nemzetünk ősi értékeit? Bár az előadó nem kifejezetten ezekre a kérdésekre keresi a választ, sok olyan adalékkal szolgálhat, amely a helyes irányt mutatja. Ezért nemcsak a város polgárainak ajánljuk, hanem a döntéseket meghozó vezetésnek is.


Az előadás ideje: 2014. július 15. (kedd) 19 óra
Az előadás helye: Székesfehérvár, Országzászló tér

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése