2014. július 18., péntek

Dr. Jókay István lesz a 230. vendég a Hétvezér Estén

Ha kedd, akkor Hétvezér Est

Rendkívüli Nyílt Hétvezér Est
a 230.
 Székesfehérvár, Országzászló tér
(eső esetén: Miss Tee Teabolt, Szfvár, Ady Endre u. 32. I. em.)
2014. július 22. 19:00
 Előadást tart: Dr. Jókay István, orvos, kutató
Az igazság szabaddá tesz 


Dr. Jókay István kutató orvosként vált elismertté, először a Debreceni Orvosi Fizikai Intézetben oktatott, ahol pályamunkáit Teller Ede is ellátta kézjegyével. Ezután a Debreceni Orvosi Egyetem Biológiai-, Mikrobiológiai, majd Kórélettani Intézetében végzett oktató és tudományos munkát, 1964-ben pedig Budapestre került az MTA Mikrobiológiai Kutató Csoportba, amelynek 10 évig volt az igazgatóhelyettese. 

Élete nagy fordulópontja 1975-ben következett be, amikor sikerült végignéznie egy „csodaoperációt” a has megnyitásával, amit a healer (gyógyító) a csupasz kezével végzett minden eszköz nélkül Jézus nevében – 1, max. 2 perc alatt. A sebszélek az ujjak végig húzásával azonnal és nyom nélkül záródtak. Ez óriási hatással volt rá, mert a szellemi erők közvetlen beavatkozását is látta a biológiai anyagon, ami „pszichikus sebészet” néven vált ismerté. Ezzel az élménnyel tudatosult benne, hogy a jövő útja a szellemi világkép terjedése lesz, aminek alapjai a Szentírásban vannak lefektetve. 

Életének fő felismeréseit két könyvében foglalta össze, melyeknek címe: Az Élet misztériuma és Az Igazság szabaddá tesz – a Vízöntő kor keresztény világképe.

Mindnyájan ismerjük a bibliai idézetet, ahol Jézus azt mondja: Megismeritek az igazságot és az igazság szabadokká tesz titeket (Jn 8: 32). A cél: az Atyához való tökéletesség (Mt 5:48).

Azonban nem tudjuk, mi az oka annak, hogy mégis kevesen jutnak el az igazság megismeréséhez.  Erre ad választ a professzor úr, miközben feltárja az Isten, az ördög, ill. a Sátán fogalmát, és a reinkarnáció krisztusi igazságát, olyan összefüggésekben, amelyet eddig nem hallhattunk.

Hogy kinek ajánljuk ezt az előadást? Orvosoknak, nem-orvosoknak, a tudomány és a szakrális területek iránt érdeklődőknek, az átlagembereknek, mindenkinek, aki kíváncsi az igazság megismerésének útjára egy olyan ember segítségével, aki nemcsak az akadémiai orvostudomány kiváló képviselője, hanem eljutott a szellemvilág magasabb szintjeire is. 

Forrás: Dr Jókay István: Magamról röviden

Az előadás ideje: 2014. július 22. (kedd) 19 óra
Az előadás helye: Székesfehérvár, Országzászló tér

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése