2014. július 31., csütörtök

Kövessék/nézzék, akik nem jönnek/jöttek, élőben/felvételről a közvetítést a Hősök teréről - Petőfiért

Petőfiért! - Élőben a Hősök teréről

Tekintettel a külhonban megnyilvánuló nagy érdeklődésre, a Magyarok Világszövetsége kísérletet tesz a ma, július 31-én, este 8 órakor sorra kerülő Petőfi a segesvári csatában nem halt meg! című rendezvény élő világhálós közvetítésére.

Mivel a Hősök terén az internetes lefedettség változó intenzitású, két különböző csatornán kísérlik meg az élő közvetítést. Válasszon az alábbi két lehetőség közül:


MVSZ Sajtószolgálat
8444/140731


„A Magyarok Világszövetsége, mint az összmagyarság érdekvédelmi szervezete, védőernyőként kíván működni minden magát magyarnak valló ember számára, bárhol éljen a világon. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint. (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetsége egy pártok és kormányok fölötti nemzeti szervezet. A Magyarok Világszövetségét 1938-ban a Magyarok Világkongresszusa hívta életre saját, állandóan működő, ügyvivő testületeként. A Magyarok Világszövetsége minden magyarnak születő embert hozzá tartozónak tekint.

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése