2014. július 29., kedd

Rendkívüli Nyílt Hétvezér Est - Tiltakozás a cionista népirtás ellen

Rendkívüli Nyílt Hétvezér Est - Tiltakozás a cionista népirtás ellen
Abu Alhuda Nedal: Közel-kelet palesztin szemmel

A tüntetés időpontja és helye: 2014. július 29. 19:00 óra; Székesfehérvár, Országzászló tér (eső esetén: Miss Tee Teabolt, Ady Endre u. 32. I. em.)
Beszédet mond: Abu Alhuda Nedal

Az utóbbi néhány hét háborús eseményeinek hatására a 231. Hétvezér Esténken tiltakozással egybekötött előadást tartunk a palesztinai mészárlás ellen.

Az előadó, a városunkban élő Abu Alhuda Nedal, a Magyarországi Arab Közösség Egyesület alapító tagja, saját bőrén tapasztalta meg a háború borzalmait.
Mi történik ma Palesztinában? A világ egyik legjobban felszerelt és kiképzett hadserege, kénye-kedve szerint gyilkolja a Hamászra hivatkozva az ártatlan palesztin civileket, mindezt a demokratikus Nyugat asszisztálásával. A több mint 20 napja tartó izraeli támadásnak már 1049 palesztinai halálos áldozata van, a sebesültek száma meghaladja a 6000-et. Az áldozatok 80%-a civil, sok a gyermek. A világ számos országában, köztük Budapesten is, demonstrációkat tartanak a palesztin nép mellett. Gázában egy nyitott börtönben élnek a menekültek. Élelem, víz, és gyógyszer hiányban szenvednek, a menekülttábort egy 8 méteres fal veszi körül, így támadás esetén esélyük sincs a menekülésre.

A Fejér Szövetség is felemeli szavát az öldöklés ellen, és felhívással fordul a város minden jóérzésű polgárához, hogy legyen jelen a tüntetésen és fejezze ki együttérzését a palesztin néppel.Bár Palesztina földrajzilag távol esik tőlünk, a cionista erők mindenütt jelen vannak. Fontos szerepük volt az előző világháborúkban is. Az első világháború éppen 100 évvel ezelőtt, július 28-án robbant ki.

Elég volt az eszméletlen mészárlásból!
Szabadságot Palesztinának!
Emlékezzünk a világháború csaknem 20 milliós áldozatára! 

Az előadás ideje: 2014. július 29. (kedd) 19 óra
Az előadás helye: Székesfehérvár, Országzászló tér
(eső esetén Miss Tee Teabolt, Ad E. u. 32. I. em. )

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése