2014. július 8., kedd

PRIDE-PRÁjD-PaRÁDé: Hány inger kell még, hogy hányingert ne okozzon a büszkeség!

A mai napon a fiatalembert, aki a büszke-busz tetejére állva tiltakozott a SZENNY és terjesztése ellen, felmentette minden vád alól a gyorsított eljárásban összeült bíróság. Most tanúvallomást tesz azok ellen, akik őt ütlegelni merték. Keressük a bűnözőket, kiket az elfajzott sajtó, mint békés felvonulók őrzőit regélt szerteszét, a képen látható fiatalembert vádolva azzal, amit ők tettek, SZENNYvédőként!
forrás: http://deres.tv/20140706/vadaszat-cigany-gardara-penzjutalommal
Mi csupán csak idézünk! Nincs több megjegyzés, csupán csak ennyi: ELÉG!

forrás: http://kulturaliskreativblog.com/2014/07/06/voltunk-mi-mar-a-berlini-es-a-pragai-pride-on-de-meg-sehol-sem-talalkoztunk-ilyen-erdekes-felvonulokkal-mint-itt-budapesten-ki-erti-ezt/

Voltunk mi már a berlini és a prágai pride-on, de még sehol sem találkoztunk ilyen érdekes felvonulókkal, mint itt Budapesten. Ki érti ezt?

A KK csapat: Rózsa Magdolna, Füzesi Henrik, Vajk Márton, Virág Eszter, Zádori Noémi, Fogel Frigyes


--------------------------- s egy levél ---------------------------------
 Magyarok Mindnyájan!
(Alább csatolt véleményre ...........)

A valamikori  első "vonaglás" felvonulásánál  kértem már a vezető szerepben tetszelgőktől, ne engedélyezzék a beteg emberek felvonulását Magyarországon!
Milyen Európa felé akar tartani ez a jelen többpárti parlament, akik vagy "öregek, akik csupán pénzért ücsörögnek, vagy fiatal tojáshéj fenekűekkel" van tele, akik életükben egy percet nem dolgoztak, csak azt tanulták meg mindenféle képzésen, hogy lehet egy perc alatt a legtöbb hazugságot "kiköpni" a szájukon nagy pénzekért, Kárpát Haza  Magyarságát, s ezáltal e földi létet tönkretenni!

Nem ezt jelentené a nagy Szellemi Európa, hanem azt, hogy  minden Nemzet Önmaga munkájából fenntartja Önmagát, s békében, szeretetben él a földön minden egyes nemzettársával, s amit nem tud előállítani, abban kereskedik más nemzettársaival!
Ez ilyen EgySzerű!
S ezt nem tanítják a KárpátHaza Magyarországát vezetni tudóknak, nem is tudják, mert erre elsősorban EMBERNEK kell születni!
 
------------------------ s a másik levél -----------------------

Tisztelt Honfitársak!

Amely kormány, államvezetés, ezen visszatérő gyalázatos jelenségek ellenére, engedélyezi a legintimebb magánügyek nyilvánosság előtti öncélú, magamutogatását, az alkalmatlan közfeladatai ellátására.

Arcul csapja nemzeti kultúráját, hagyományait, egy erőszakos kisebbség külföldről származó támogatása, felbujtása előtt meghajolva s e tény, több, mint szomorú, egyenesen elkeserítő és tarthatatlan állapot!

Köztünk szólva, szégyellheti magát minden egyes tagja, élen a megválasztott, a Haza védelmére -amelyben az erkölcsiség megőrzése, stabilitása is bennfoglaltatik- esküt tettek, vezetőjükkel közösen!

Nem azért kapták a kétharmados többséget, hogy tétlenkedjenek és főként megalkudjanak, a bennünket tévútra terelők előtt s egyben tehetetlenkedjenek!!!

Szombaton már odáig merészkedtek e szánalmas vonaglók, hogy Horthy kormányzó emlékét is meggyalázták!

S ami külön hab a tortán, hogy ők beszélnek toleranciakérésről, vannak e téren egyoldalú elvárásaik, amikor a többségi társadalom számára ezt még véletlenül sem adják meg! (Hosszú évek óta megtapasztalhatóan részükről, gátlástalanul!)

Ami külön felháborító és érthetetlen, hogy egyházaink és az „értelmiség” színe java, egyaránt beletörődve, társ-tettesként hallgat!!! 

Ahelyett, hogy kiállnának egy ezeréves keresztény állam értékei mellett.
Lásd a fotókat! 

Megj.: A józan ész és tisztesség megkívánja, hogy soha többé ne engedélyezzenek ilyen - ténylegesen a magánügyek kategóriájába tartozó - semmitmondó, öncélú vircsaftot, amely állítólag 100 millió forintjába került - a rendvédelmi szervek igénybevételével egyetemben - az államnak!

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése