2012. április 24., kedd

Hajszálon egy élet - kilakoltatás

Hajszálon az élet…


2012. április 23-án kilakoltatásra készült a végrehajtó, dr. Zoltán Levente (jelvény száma: 0024)
A kilakoltatást az új “tulajdonos”, Kardos Sándor kérésére indították. Joggal feltételezhető, hogy az ingatlanra nem azért volt szüksége, hogy fedél legyen a feje felett és beköltözzön. Azt is feltételezzük, hogy haszonszerzési cél motiválta, épp úgy, ahogy a Korona Kredit-et.
És persze, még nagyon sok minden mást feltételezünk ezzel a szerzéssel kapcsolatban, épp úgy, ahogy sok más eset kapcsán is. A kilakoltatás hajszál híján öngyilkosságba torkollott. Melyet a rendőrök szerencsére megakadályoztak.
A végrehajtó, azonban emiatt láthatóan cseppet sem érezte magát kényelmetlenül, és eszébe sem jutott, hogy saját hatáskörben elhalassza, felfüggessze a végrehajtást.
Ezt csupán az új “tulajdonos” kérésére tette meg. A végrehajtót és az új “tulajdonost”, vagy annak képviselőjét láthatóan leginkább a média jelenléte zavarta csupán.
Az új “tulaj” megbízásából ott tartózkodó “lakásfeltörőt” azonban cseppet sem, sőt még provokálta is az adóst a kamerák előtt. Ezeket a részeket szándékosan hagytuk ki a videó beszámolóból, mert provokatív, pökhendi viselkedését nemcsak érzéketlennek és ízléstelennek tartjuk, de egyúttal típusosnak is!
Fejér Szövetség Sajtószolgála

Vonatkozó bejegyzés: Nemcsak bűzlik, hanem förtelmesen büdös a végrehajtás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése